Ο «πόλεμος» των στίχων συνεχίζεται: Η καυστική απάντηση ράπερ οπαδού του Piqué στη Shakira με το τραγούδι «D-Clara» (vid)

Newsroom
Ο «πόλεμος» των στίχων συνεχίζεται: Η καυστική απάντηση ράπερ οπαδού του Piqué στη Shakira με το τραγούδι «D-Clara» (vid)
«Έχω δέκα Rolex, μπορώ να πετάξω ένα. Βλέπω στο Casio μου ότι ήρθε η ώρα σου. Βλέπω τη ζήλια, σε κατατρώει…» λέει μεταξύ άλλων το νέο κλιπ.

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα Shakira – Gerard Piqué, με ένα νέο τραγούδι να έρχεται για να βάλει «φωτιές» στην ήδη τεταμένη σχέση τους.

Πρόκειται για ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο Youtube αλλά πριν λίγες ημέρες κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα συζήτησης. Η ομάδα Ισπανών μουσικών με τους ράπερ Sansixto, Dife, MMP kai Willy D τραγουδώντας υποστήριξαν τον αστέρα του πράσινου χορταριού, με τους πρώτους στίχους: «Άκου Shaki. Τι έγινε;» να καθιστούν σαφή τον στόχο τους.

Ανάμεσα στα πυρά που εξαπολύει ο ράπερ κατά της γνωστής τραγουδίστριας είναι και η κατηγορία που για φοροδιαφυγή, την οποία φέρεται να διέπραξε η Σακίρα σε βάρος του ισπανικού δημοσίου κατά τις χρονιές 2012-2014.

«Αν πληρώσει το Δημόσιο, δεν της μένει τίποτα. Έλα, δήλωσε (de-clara). Μόνο εσύ, μια πιο ενοχλημένη γάτα», ακούμε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, για άλλη μια φορά την τιμητική τους είχαν και οι πασίγνωστες εταιρίες «Casio» και «Rolex», ενώ έγινε λόγος και για την «Renault Twingo»: «Έχω δέκα Rolex, μπορώ να πετάξω ένα. Λίγο…chia για το πρωινό σου… δεν είναι αντικατάσταση, είναι βελτίωση. Βλέπω στο Casio μου ότι ήρθε η ώρα σου. Βλέπω τη ζήλια, σε κατατρώει…».

Φοβερό φαγητό στη φάρμα «Λακκαγκίνη» με το σπάνιο λευκό καγκουρό! - Tips by Markos E13