Απίστευτη ιστορία με γυναίκα που την θεωρούσαν νεκρή: Υπάλληλος γραφείου κηδειών ανακάλυψε ότι είχε σφυγμό (vid)

Newsroom
Απίστευτη ιστορία με γυναίκα που την θεωρούσαν νεκρή: Υπάλληλος γραφείου κηδειών ανακάλυψε ότι είχε σφυγμό (vid)
Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στις ΗΠΑ, καθώς μια γυναίκα που θεωρούνταν νεκρή, αποδείχθηκε ότι είχε σφυγμό.

Ένας υπάλληλος γραφείου τελετών στην Αϊόβα, των ΗΠΑ,έπαθε μεγάλο σοκ, όταν μια γυναίκα που θεωρήθηκε νεκρή αποδείχθηκε ότι ήταν ακόμα ζωντανή.

Σύμφωνα με έκθεση του Τμήματος Επιθεωρήσεων και Εφέσεων της Αϊόβα, μια ένοικος του Κέντρου Ειδικής Φροντίδας για το Αλτσχάιμερ, είχε τεθεί σε ξενώνα στις 28 Δεκεμβρίου 2022. Στις 3 Ιανουαρίου θεωρήθηκε νεκρή από αδειούχο πρακτικό νοσοκόμο.

Η έκθεση ανέφερε ότι ένας υπεύθυνος κηδειών παρέλαβε τη γυναίκα, η οποία θεωρήθηκε νεκρή. Ο υπεύθυνος ανέφερε ότι δεν υπήρχαν σημεία ζωής, έκλεισε την ένοικο σε μια σακούλα και άφησε τη «σορό» της σε ένα γραφείο κηδειών μέσα σε μια ώρα.

Ένας υπάλληλος του γραφείου κηδειών φέρεται να άνοιξε το φερμουάρ της σακούλας, είδε το στήθος της γυναίκας να κινείται και η γυναίκα να αναζητά για αέρα. Οι γιατροί είπαν ότι κατάφεραν να καταγράψουν σφυγμό από τη γυναίκα, αλλά δεν υπήρχε κίνηση των ματιών και καμία λεκτική ανταπόκριση.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και στη συνέχεια επέστρεψε στον οίκο ευγηρίας, όπου πέθανε δύο μέρες αργότερα, με την οικογένειά της στο πλευρό της.

Το Τμήμα Επιθεωρήσεων και Προσφυγών εξέδωσε δύο κρατικές παραβάσεις στο γηροκομείο συνολικού ύψους 10.000 δολαρίων.