Μήνυμα της ΑΕΚ για τον πιλότο Μάριο-Μιχάλη Τουρούτσικα: «Το πάθος για την ΑΕΚ, κάνει την άδικη απώλεια του ακόμη πιο ιδιαίτερη»

Με ένα μήνυμα αποχαιρέτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ τον αδικοχαμένο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, Μάριο-Μιχάλη Τουρούτσικα που σκοτώθηκε στο μοιραίο Phantom. Όπως έγινε γνωστό από τον πατέρα του, ο Μάριος-Μιχάλης ήταν υποστηρικτής της Ένωσης.
Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: «Με βαθιά θλίψη και οδύνη, αποχαιρετάμε σήμερα τον πιλότο της Πολεμικής μας Αεροπορίας Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα, που χάθηκε στον βωμό της πατρίδας και του καθήκοντος. Η δήλωση του πατέρα του για το πάθος του ηρωικού μας πιλότου για την ΑΕΚ, κάνει για μας την άδικη απώλεια του ακόμη πιο ιδιαίτερη. Τα θερμά συλλυπητήρια όλης της οικογένειας της ΑΕΚ στους οικείους του και στην Πολεμική μας Αεροπορία, όπως αντίστοιχα και για τον επίσης αδικοχαμένο ήρωα συνάδελφο του Ευστάθιο Τσιτλακίδη. Αθάνατοι!».