Συγκλονιστικό βίντεο με τεράστιο ογκόλιθο να προσγειώνεται σε σαλόνι σπιτιού στη Χαβάη (vid)

Newsroom
 Συγκλονιστικό βίντεο με τεράστιο ογκόλιθο να προσγειώνεται σε σαλόνι σπιτιού στη Χαβάη (vid)
Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια γυναίκα στη Χαβάη, καθώς είδε ένα τεράστιο ογκόλιθο να προσγειώνεται στο σπίτι της.

Τυχερή, μέσα στην ατυχία της, θα πρέπει να θεωρείται μια γυναίκα στην Χαβάη, καθώς αντίκρισε ένα μεγάλο βράχο να τρυπάει το τοίχο του σπιτιού της και να εγκαθίσταται στο σαλόνι της.

Στα πλάνα φαίνεται η 65χρονη να περπατά σε έναν διάδρομο μέσα στο σπίτι της στην πλαγιά του λόφου στη Χονολουλού, όταν ο ογκόλιθος σπάει έναν τοίχο. Αξιωματούχοι είπαν ότι ο βράχος, ο οποίος έχει ύψος και πλάτος 1,5 μέτρο, έσπασε τον τοίχο του σπιτιού και πέρασε μέσα από το σαλόνι.

Η γυναίκα που παραλίγο να χτυπήσει ο ογκόλιθος, η Caroline Sasaki, ήταν εμφανώς ταραγμένη αλλά ανακουφισμένη που κανείς δεν τραυματίστηκε. «Το μόνο που άκουσα ήταν το μπουμ όταν το τζάμι έσπασε από τη συρόμενη πόρτα», είπε η 65χρονη.

Η οικογένεια βρισκόταν στο νεόδμητο σπίτι μόνο μια εβδομάδα όταν ο ογκόλιθος κατέστρεψε τα πάντα. «Δεν έχω παρακολουθήσει το βίντεο, αλλά μου είπαν ότι αν έκανα ακόμη ένα βήμα, πιθανότατα δεν θα ήμουν εδώ», τόνισε η Sasaki. Η 65χρονη και άλλοι γείτονές της πιστεύουν ότι οι κοντινές εργασίες εκσκαφής είναι η αιτία της πτώσης του ογκόλιθου.