Ψηφιακή βοηθός προέβλεψε πότε θα γίνει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος (vid)

Newsroom
Ψηφιακή βοηθός προέβλεψε πότε θα γίνει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος (vid)
Ένα ανατριχιαστικό viral βίντεο που δείχνει τη δημοφιλή ψηφιακή βοηθό να προβλέπει ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεσπάσει μετά από μια ρωσική εισβολή στη Γερμανία.

Οι φόβοι, πως θα ξεσπάσει ένας ολοκληρωτικός πόλεμος μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας λόγω της υποστήριξης της Δύσης προς την Ουκρανία, αυξάνονται. Αλλά κανείς δεν γνωρίζει με βεβαιότητα πότε, ή ακόμη και αν, θα ξεσπάσει πραγματικά ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος.

Ένα viral βίντεο που δημιουργήθηκε στο TikTok δείχνει τη συσκευή να απαντά σε μια ερώτηση σχετικά με το πότε θα γίνει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος λέγοντας: «Ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκινά στις 23 Νοεμβρίου 2023 στις 6:05 μ.μ., όταν η Ρωσία εξαπολύει επίθεση κατά της Γερμανίας».

@iamnoahbrendan Must Watch!!! @jonbuckhouse #alexa #tiktok #worldwar3 #2023 #scary #viral #trending #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound - Jon Buckhouse

Ο Jon Backhouse ειδικεύεται στην ανάρτηση «ψευδών απαντήσεων Alexa» στο διαδίκτυο.

Μεταξύ των πιο δημοφιλών κλιπ του είναι ένα που ισχυρίζεται ότι το Μαϊάμι θα καταστραφεί ολοσχερώς από έναν τυφώνα του 2025 και ένα άλλο που προβλέπει την υποψηφιότητα του Dwayne «The Rock» Johnson, για γερουσιαστή.

Αυτό είναι τουλάχιστον αρκετά πιθανό, με τον πρώην αστέρα του WWE να δηλώνει το 2021 ότι θα σκεφτόταν μια πολιτική καριέρα.