Αδιανόητες θεωρίες συνομωσίας συνδέουν την εμφάνιση της Beyonce στο Ντουμπάι με τους illuminati (vid)

Newsroom
Αδιανόητες θεωρίες συνομωσίας συνδέουν την εμφάνιση της Beyonce στο Ντουμπάι με τους illuminati (vid)
Δεκάδες βίντεο στο TikTok επικαλούνται σκοτεινά σημεία πίσω από τη περίφημη συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας στο Ντουμπάι.

Η Beyoncé είχε πρόσφατα μια πολυτελή και αποκλειστική συναυλία στο ξενοδοχείο Atlantis The Royal στο Ντουμπάι, την πρώτη της εμφάνιση από το 2018. Τραγούδησε 19 τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του "Brown Skin Girl", μαζί με την κόρη της, Blue Ivy, 11 ετών.

@justnikki_100 This s*!t is krazy #beyonce #hollywood #rituals #elite #masonrel #satanicritual #fyp #beyoncedubai #trending ♬ original sound - Nikki Mcneal

Παρά το γεγονός ότι η συναυλία είχε διαφημιστεί ως ένα «Σαββατοκύριακο όπου τα όνειρά σας γίνονται ο προορισμός σας», οι «θεωρητικοί της συνωμοσίας» κυνηγούν την εμφάνιση της αναγεννησιακής καλλιτέχνιδας με αβάσιμους ισχυρισμούς ότι είχε υπονοούμενα των Ιλλουμινάτι.

Σε πολυάριθμα βίντεο στο TikTok, άνθρωποι ανέλαβαν να μοιραστούν αποσπάσματα από την εμφάνιση της Beyoncé, τονίζοντας αυτά τα σημεία της συναυλίας που θεωρούσαν ότι έκρυβαν κάτι σκοτεινό.

@mcmxcvsgold Beyoncés Private Ritual Performance in Dubai☀️👀👁 #fypシ #fyp #hiddeninplainsight #beyonceindubai #foryoupage #illuminati #portal #atlantistheroyal #dubai #privateperformance #projectbluebeam #cloudseeding #water #atlantis #avatarthewayofwater ♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

Σε ένα βίντεο, κάποιος υπέθεσε ότι η τραγουδίστρια εκτελούσε «τελετουργίες στο πρόσωπό μας».

Το κλιπ έδειχνε μια συλλογή από live-action στιγμές της Beyoncé να περπατάει στη σκηνή καθώς ετοιμαζόταν να τοποθετηθεί σε ένα βάθρο που θα υψωνόταν στον αέρα καθώς τραγουδούσε.

Σε ένα άλλο σημείο του κλιπ, την έβλεπε κανείς να ερμηνεύει το κομμάτι "Halo" με μία από τις χορεύτριες των backups να σηκώνει τα χέρια της ψηλά, κρατώντας ένα άγνωστο άλμπουμ. Το σκηνικό φαινόταν επίσης να δείχνει θρησκευτικά αγάλματα.

Ένα τρίτο βίντεο έδειχνε μια αεροφωτογραφία του ξενοδοχείου του Ντουμπάι να φωτίζεται με κάτι που έμοιαζε με πυροτεχνήματα πριν η Beyoncé παρουσιαστεί στη σκηνή. Η ίδια κοσμούσε επίσης κίτρινο χρώμα για να ταιριάζει φαινομενικά με το σκηνικό που εμπνέεται από τον ήλιο. Η αφίσα πίστευε ότι αυτή ήταν η προσπάθεια της τραγουδίστριας να παρομοιάσει τον εαυτό της με μια "θεότητα".

Κάποιος άλλος αποφάσισε να μοιραστεί ένα βίντεο από τη συναυλία της καλλιτέχνιδας του "Break My Soul" αντίστροφα πιστεύοντας ότι βρίσκεται στην "εποχή του διαβόλου".