ΗΡΩΝ GENEROUS HOME: Το οικονομικότερο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΡΩΝ GENEROUS HOME: Το οικονομικότερο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά
Συγκριτικό crash test ανάμεσα στους παρόχους κατά το 6μηνο εφαρμογής των έκτακτων νομοθετικών μέτρων στην προμήθεια ρεύματος.

Συγκριτικό crash test ανάμεσα στους παρόχους κατά το 6μηνο εφαρμογής των έκτακτων νομοθετικών μέτρων στην προμήθεια ρεύματος.

Σε μια εποχή που η ακρίβεια και η άνοδος των τιμών αποτελούν βασικά θέματα συζήτησης, το ερώτημα που προκύπτει αφορά σαφώς το οικονομικότερο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά. Απ' ότι φαίνεται, λοιπόν, αυτό είναι το δημοφιλές ΗΡΩΝ GENEROUS HOME! Για το χρονικό διάστημα Αυγούστου 2022 – Ιανουαρίου 2023, κατά το οποίο είναι σε ισχύ μεταξύ άλλων και η αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής, οι οικιακοί καταναλωτές που επέλεξαν το καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα του ΗΡΩΝΑ, γνωρίζουν τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση δαπάνης για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών.

Αυτό αποδεικνύει και η μεγάλη έρευνα και η σύγκριση τιμών που έκανε η ιστοσελίδα μας για τις ανταγωνιστικές χρεώσεις των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας στην προαναφερόμενη περίοδο, κατά την οποία έχουν «παγώσει» η ρήτρα αναπροσαρμογής και η ποινή πρόωρης αποχώρησης των καταναλωτών.

H χαμηλότερη χρέωση

Σύμφωνα με τα ευρήματα του συγκριτικού «crash test» που έγινε, ο ΗΡΩΝ με το δημοφιλές πρόγραμμα GENEROUS HOME αναδεικνύεται ο οικονομικότερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας στους οικιακούς καταναλωτές.

Η μέση ανταγωνιστική χρέωση για τις οικιακές καταναλώσεις μέχρι 500 κιλοβατώρες το μήνα κατά το εξάμηνο Αυγούστου 2022 – Ιανουαρίου 2023 ήταν στα 0,0854 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Πρόκειται για χρέωση που προκύπτει μετά την εφαρμογή της κρατικής επιδότησης μέσω του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης (Τ.Ε.Μ.) και της έκπτωσης συνέπειας που προσφέρει το GENEROUS HOME στους συνεπείς πελάτες του.

Η έρευνα που πραγματοποιήσαμε, έγινε ανάμεσα σε 12 παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας. Από αυτήν προκύπτει πως η υψηλότερη μέση τελική τιμή χρέωσης ήταν στα 0,2127 ευρώ ανά κιλοβατώρα. Το GENEROUS HOME ήταν σχεδόν 60% φθηνότερο.

Ο νικητής – ΗΡΩΝ GENEROUS HOME

Ο ΗΡΩΝ, με το GENEROUS HOME, ήταν ο φθηνότερος πάροχος για τους οικιακούς καταναλωτές στη διάρκεια του πρώτου 6μήνου της εφαρμογής των έκτακτων νομοθετικών ρυθμίσεων που εφαρμόστηκαν αναγκαστικά στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τα ευρήματά μας, ο ΗΡΩΝ πρόσφερε τη χαμηλότερη τελική ανταγωνιστική χρέωση έναντι των υπολοίπων παρόχων σε 4 από τους 6 μήνες.

Χαρακτηριστικά, οι τελικές τιμές προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος του GENEROUS HOME για κάθε μήνα ήταν οι εξής:

  • Ιανουάριος 2023: 0,03 ευρώ ανά κιλοβατώρα
  • Δεκέμβριος 2022: 0,083 ευρώ ανά κιλοβατώρα
  • Νοέμβριος 2022: 0,138 ευρώ ανά κιλοβατώρα
  • Οκτώβριος 2022: 0,1224 ευρώ ανά κιλοβατώρα
  • Σεπτέμβριος 2022: 0 ευρώ ανά κιλοβατώρα
  • Αύγουστος 2022: 0,139 ευρώ ανά κιλοβατώρα

Νέα γενιά προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ GENEROUS

Ο ΗΡΩΝ συνεχίζει να πρωτοπορεί στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Μετά το καινοτόμο πρόγραμμα ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. που προσφέρει όλα τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού, χωρίς την υποχρέωση της εγκατάστασης πάνελ σε ταράτσα, η εταιρεία εν μέσω της πρωτόγνωρης ενεργειακής κρίσης έχει λανσάρει σταδιακά από τον Αύγουστο τη νέα γενιά προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας ΗΡΩΝ GENEROUS.

Τα προγράμματα απευθύνονται στους καταναλωτές χαμηλής τάσης με οικιακές και επαγγελματικές παροχές και είναι προσαρμοσμένα στο έκτακτο νομοθετικό πλαίσιο, που αναστέλλει την εφαρμογή της ρήτρας αναπροσαρμογής. Επίσης o ΗΡΩΝ με τα προγράμματα GENEROUS προσφέρει, επιπλέον της προστασίας τιμής κάθε μήνα, την GENEROUS έκπτωση συνέπειας στους συνεπείς πελάτες, καθώς και την παραμονή τους χωρίς καμία χρονική δέσμευση!

Με την παροχή της GENEROUS έκπτωσης συνέπειας που εφάρμοσε πρώτος ο ΗΡΩΝ σε περίοδο ενεργειακής κρίσης, οι τελικές τιμές της κιλοβατώρας διαμορφώνονται κάθε μήνα στα ανταγωνιστικότερα επίπεδα της αγοράς, για τους πελάτες που εξοφλούν εμπρόθεσμα το λογαριασμό τους.

Τα προγράμματα GENEROUS που είναι εμπορικά διαθέσιμα στην ελληνική αγορά είναι:

  • GENEROUS HOME & BUSINESS με έκπτωση συνέπειας 20%,
  • DOUBLE GENEROUS HOME & BUSINESS που συνδυάζονται με παροχή φυσικού αερίου από τον ΗΡΩΝΑ και προσφέρουν ακόμη υψηλότερη έκπτωση συνέπειας 27% στο λογαριασμό κατανάλωσης της ηλεκτρικής ενέργειας. Απευθύνονται δηλαδή σε καταναλωτές που θα συνδυάσουν ως «πακέτο» την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου.
  • SOLAR GENEROUS HOME το μοναδικό πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας, που επιπλέον της έκπτωσης συνέπειας 15%, προσφέρει δωρεάν για 3 μήνες τα οφέλη ενός φωτοβολταϊκού αξίας 3.000€, χωρίς να πρέπει να το αγοράσετε και να το εγκαταστήσετε!
  • ECO GENEROUS HOME με 20% έκπτωση συνέπειας & πιστοποιητικό εγγυήσεων προέλευσης ενέργειας από 100% ανανεώσιμες πηγές

Τα προγράμματα GENEROUS προσφέρονται τόσο σε νέους όσο και σε υφιστάμενους πελάτες ΗΡΩΝ.

Πρωτοπόρος

Ο ΗΡΩΝ, η κορυφαία ελληνική εταιρεία ενέργειας και ο πρώτος ιδιωτικός όμιλος που δραστηριοποιήθηκε στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, συνεχίζει να καινοτομεί.

Όπως το ΗΡΩΝ ΕΝ.Α. έτσι και η σειρά προγραμμάτων ηλεκτρικής ενέργειας GENEROUS είναι το αποτέλεσμα της τεχνογνωσίας και της πολυετούς εμπειρίας που διαθέτει. Τα χαρακτηριστικά αυτά δίνουν στον ελληνικό όμιλο ενέργειας το πλεονέκτημα να πρωτοπορεί μέσα από προγράμματα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις καταναλωτικές ανάγκες για καθαρή και φθηνή ενέργεια.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider