Κύπριος TikToker κατάφερε να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ μετά από 3 μήνες προσπαθειών (vids)

Παύλος Παπαπαύλου
Κύπριος TikToker κατάφερε να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ μετά από 3 μήνες προσπαθειών (vids)
Και έγινε viral με το σχετικό video να κάνει πάνω από 2 εκατομμύρια θεάσεις.

O Tiktoker Φειδίας Παναγιώτου έχει βάλει στοίχημα να πάρει αγκαλιά τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του πλανήτη και ο μεγάλος του στόχος ήταν ο Έλον Μασκ, ένας από τους πιο δύσκολα προσεγγίσιμους ανθρώπους στη σημερινή εποχή.

Ο Κύπριος άρχισε να εμφανίζεται από τον περσινό Οκτώβριο έξω από τα γραφεία του Twitter και της SpaceX με σχετικές πινακίδες για να πείσει τον Μασκ και το προσωπικό του να κάνουν μια αγκαλιά.

Οι αναρτήσεις του έγιναν viral και σιγά-σιγά ο κόσμος αγκάλιασε αυτήν την προσπάθεια, κάνοντάς τον διάσημο.

Το προφίλ του σε Instagram και TikTok εκτοξεύτηκε σε ακόλουθους και σε όλη αυτή τη διάρκεια της περιπέτειάς του ο Φειδίας ανέβαζε το καθημερινό του πρόγραμμα, που μέχρι προσφάτως κατέληγε στην απόρριψη.

Έφτασε αρκετά κοντά στο να μιλήσει με συνεργάτες του Μασκ και ανθρώπους της προσωπικής του ασφάλειας, μέχρι που ένα στιγμιότυπο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τα άλλαξε όλα.

Δύο μικρά παιδιά παρακάλεσαν τον Μασκ να πάρει αγκαλιά τον Φειδία και φάνηκε πως κάπου εκεί κάμφθηκαν οι αντιστάσεις του.

Έτσι, πριν από μερικές ημέρες και με την άδεια του προσωπικού ασφαλείας του Μασκ, ο Φειδίας έκανε την πολυπόθητη αγκαλιά με το… ίνδαλμά του και το video έχει ξεπεράσει ήδη τα 2 εκατομμύρια views!

Ο Φειδίας μίλησε και στον Alpha Κύπρου για το στιγμιότυπο και τους στόχους που έχει για το μέλλον.