MEDIA

Survivor All Star: Οι μάχες για την ασυλία και τα ραντεβού στη ζούγκλα φέρνουν τηλεθέαση

Survivor All Star: Οι μάχες για την ασυλία και τα ραντεβού στη ζούγκλα φέρνουν τηλεθέαση
ΣΚΑΪ

Το Survivor All Star ήταν πρώτο στην ώρα μετάδοσής του σε όλα τα κοινά. Οι κόκκινοι και οι μπλε συνεχίζουν τη μάχη για τις ασυλίες και την Τρίτη.

Σε ρυθμούς Survivor All Star ζει το τηλεοπτικό κοινό που για ακόμα μια βραδιά ήταν πιστό στο τηλεοπτικό ραντεβού του, διατηρώντας το ριάλιτι επιβίωσης στην κορυφή της τηλεθέασης στην ώρα μετάδοσής του με μέσο όρο 21,7% στο γενικό σύνολο του κοινού και 22,6% στο δυναμικό κοινό.

Οι κρυφές συναντήσεις στη ζούγκλα πυροδότησαν συζητήσεις και σχολιασμούς που δεν πρόκειται εύκολα να κοπάσουν. Τα προβλήματα φαίνεται να είναι πιο έντονα στους Κόκκινους με τον Νίκο Μπάρτζη να μιλάει ανοιχτά εναντίον του Σάκη Κατσούλη.

Το τρίτο αγώνισμα ασυλίας θα κρίνει τα πάντα, αφού όποια ομάδα χάσει θα βγάλει δύο υποψήφιους. Ποιος θα επικρατήσει; Κόκκινοι και Μπλε θα πρέπει να αφήσουν τα προβλήματά τους στην άκρη αν θέλουν να έχουν ελπίδες για μία νίκη και να μπουν στον στίβο με καθαρό μυαλό. Το αποψινό αγώνισμα δεν επιτρέπει λάθη, εφησυχασμό ή έλλειψη συγκέντρωσης.

Οι δυο ομάδες αφήνουν τις δεύτερες σκέψεις πίσω τους και παλεύουν για την επικράτησή τους, την επιβίωση και την παραμονή για μια ακόμα εβδομάδα στο Survivor All Star.

Στο Συμβούλιο του Νησιού η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και κανείς δε μπορεί να νιώσει ασφαλής!

Survivor All Star Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την 3η ασυλία

Διάσημοι και Μαχητές ρίχνονται στον στίβο μάχης για την τρίτη ασυλία. Και οι δύο ομάδες παρά τις αντίξοες συνθήκες καταφέρνουν και έχουν καλές αποδόσεις με τον ανταγωνισμό ανάμεσά τους να μεγαλώνει.

Σήμερα το σκηνικό αλλάζει ξανά. Οι Κόκκινοι κατακτούν τη νίκη και στέλνουν τους Μπλε στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου οι Μαχητές θα πρέπει να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους για υποψηφίους για αποχώρηση.

Η ένταση μεγαλώνει και όλοι περιμένουν να μάθουν ποιοι παίκτες θα βγουν στον «τάκο» δίπλα σε Σπύρο Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια.

Survivor All Star Spoiler: Ο 3ος παίκτης προς αποχώρηση

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών, θα βγει απόψε στον «τάκο» από τους συμπαίκτες της μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής 22 Ιανουαρίου.

Ο λόγος για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία για δεύτερη φορά βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση, με αυτή τη φορά η ψήφος να ήταν αναμενόμενη λόγω του κρυφού ειδυλλίου με τον Μάριο Πρίαμο.

Όλα δείχνουν όμως ότι η Καρολίνα δεν θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει την Τετάρτη από το παιχνίδι καθώς αναμένονται να μπουν στο παιχνίδι ο Μπο και η Ελευθερία Ελευθερίου.