Η τρομακτική στιγμή που κυλιόμενη σκάλα στην Τουρκία «καταπίνει» ένα άνδρα (vid)

Newsroom
Η τρομακτική στιγμή που κυλιόμενη σκάλα στην Τουρκία «καταπίνει» ένα άνδρα (vid)
Το σοκαριστικό βίντεο που απεικονίζει την στιγμή που η κυλιόμενη σκάλα «καταπίνει» ένα άνδρα στην Τουρκία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος στην Τουρκία, όπου ένας άνδρας εξαφανίστηκε από προσώπου γης, όταν κυλιόμενη σκάλα άνοιξε για ανεξήγητο λόγο. Το απίστευτο περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2018, αλλά μόλις λίγες μέρες πριν ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο δείχνει διάφορους πολίτες να χρησιμοποιούν την σκάλα, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Ξαφνικά όμως για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο μηχανισμός χάλασε και άνοιξε μια μεγάλη τρύπα. Όπως φαίνεται, ο άνδρας προσπάθησε να κρατηθεί από όπου βρήκε, αλλά χωρίς επιτυχία.

Ο Mehmet Ali Erik, βίωσε μια τρομερή περιπέτεια, καθώς έμεινε εγκλωβισμένος για μια ώρα, κάτω από την σκάλα. Μόλις συνέβη το περιστατικό, ο χρόνος πάγωσε και όλοι σάστισαν. Οι υπάλληλοι του μετρό έσπευσαν στο σημείο, αλλά δεν κατάφεραν να επιλύσουν το θέμα.

Τότε στο σημείο κατέφθασε η πυροσβεστική, ώστε να απεγκλωβίσουν τον άτυχο άνδρα. Άμεσα ένα ασθενοφόρο, που είχε καταφτάσει στο σημείο, τον μετέφερε στο κοντινότερο νοσοκομείο, ώστε να του χορηγηθούν οι πρώτε βοήθειες.

Μόλις το στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε στο Twitter αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν το γεγονός. «Αν δεν είχα λόγο να χρησιμοποιώ την κυλιόμενη σκάλα, έχω τώρα», έγραψε ένας χρήστης του διαδικτύου. Ενώ κάποιος άλλος δήλωσε: «Από εδώ και στο εξής θα χρησιμοποιώ αποκλειστικά τα σκαλιά».