Παιδί στην Αγγλία έστειλε μπισκότο στην αστυνομία για να αποδείξει πως το δάγκωσε ο Άγιος Βασίλης

Newsroom
Παιδί στην Αγγλία έστειλε μπισκότο στην αστυνομία για να αποδείξει πως το δάγκωσε ο Άγιος Βασίλης
Ένα κορίτσι στην Αγγλία έστειλε στην αστυνομία της περιοχής της, ένα μπισκότο, ώστε να αποδείξει πως ο Άγιος Βασίλης υπάρχει.

Ένα παιδί από το Κάμπερλαντ της Αγγλίας έστειλε ένα μερικώς φαγωμένο μπισκότο, καθώς και μερικά μασημένα μπαστουνάκια καρότου στο αστυνομικό τμήμα της πόλης για να ρωτήσει αν μπορούν να εξεταστούν για DNA,και να αποκαλύψει την ύπαρξη του Άγιου Βασίλη.

«Πήρα δείγμα από ένα μπισκότο και καρότα που άφησα για τον Άγιο Βασίλη και τους ταράνδους την παραμονή των Χριστουγέννων και αναρωτιόμουν αν θα μπορούσατε να πάρετε δείγμα DNA και να δείτε αν ο Άγιος Βασίλης είναι αληθινός», έγραψε το κορίτσι.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Μάθιου Μπένσον προώθησε τα «στοιχεία» στη μονάδα Ιατροδικαστικών Επιστημών του υπουργείου Υγείας της Πολιτείας για ανάλυση.

«Τα αντικείμενα πρέπει να εξεταστούν για ίχνη DNA και να συγκριθούν με τα προφίλ που έχουν καταγραφεί για τον/την προαναφερόμενο/η ύποπτο/η», αναφέρει το έντυπο της υπηρεσίας. «Η κατηγορία; Αποτυχία των φερόμενων κατηγορούμενων να τελειώσουν τα σνακ. Τα αποτελέσματα εκκρεμούν. Η αστυνομία θα προβεί σε περαιτέρω ανακοινώσεις», αναφέρει η αστυνομία.

«Αυτή η νεαρή κοπέλα έχει προφανώς μια έντονη αίσθηση της αλήθειας και της ερευνητικής διαδικασίας και έκανε εξαιρετική δουλειά συσκευάζοντας τα στοιχεία της για την υποβολή. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να της δώσουμε απαντήσεις», δήλωσε ο Μπένσον