Γυναίκα αποκαλύπτει ότι υπάρχουν «ανθρώπινα» συστατικά στο ψωμί και προκαλεί αηδία στο TikTok (vid)

Newsroom
Γυναίκα αποκαλύπτει ότι υπάρχουν «ανθρώπινα» συστατικά στο ψωμί και προκαλεί αηδία στο TikTok (vid)
Τα ανθρώπινα μαλλιά είναι το μαγικό συστατικό που φαίνεται να χρησιμοποιούν οι βιομηχανίες τροφίμων για να διατηρήσουν τη «φρεσκάδα» του ψωμιού...

Υπάρχει μια δυνητικά ανατριχιαστική λεπτομέρεια σχετικά με το ψωμί που μοιράζεται στo TikTok και θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε το φαγητό για πάντα.

Οι άνθρωποι μόλις τώρα συνειδητοποιούν ότι οι φρατζόλες ψωμιού που αγοράζονται στα σούπερ μάρκετ μπορεί να περιέχουν ίχνη ανθρώπινων μαλλιών. Ενώ είχε αποκαλυφθεί στο παρελθόν σε μελέτες ήδη από το 2016, η είδηση έγινε ξανά viral αφού οι influencers στο TikTok αντιλήφθηκαν ξανά το ίδιο γεγονός.

@reneestakeyreal Did you know there is human hair in store bought bread🤢🍞L-Cysteine is an amino acid used to prolong the shelf life of bread and other products. Hair clippings from barber shops and hair salons are sold to the United States from China and used to make L-Cysteine. Watch to learn how to avoid eating human hair and for more vegan living tips‼️#reneestakey #vegan2022 #veganlife #veganaf #vegantiktok #veganteacher #veganfortheanimals #friendsnotfood #veganliving #veganlifestyle #bread #humanhair ♬ original sound - Renee Stakey

Ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι τα αμινοξέα που χρησιμοποιούνται για να διατηρούνται τα τρόφιμα περισσότερο στο ράφι, τα οποία είναι επίσης γνωστά ως L-κυστεΐνη, «συντίθενται συνήθως» από ανθρώπινα μαλλιά.

Σύμφωνα με αναφορές στο διαδίκτυο, ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε την κατάποση L-κυστεΐνης είναι να πάτε στον τοπικό φούρνο και να αγοράσετε από εκεί φρεσκοψημένο ψωμί.