«Pamela, a love story»: Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας που είναι αφιερωμένο στην ζωή της Pamela Anderson (vid)

Newsroom
«Pamela, a love story»: Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας που είναι αφιερωμένο στην ζωή της Pamela Anderson (vid)
H ιδέα για το ντοκιμαντερ ήρθε μετά την επιτυχία της σειράς «Pam & Tommy» που πλαισίωνε την σχέση της ηθοποιού Pamela Anderson και του ντράμερ των Mötley Crüe, Tommy Lee.

Η Pamela Anderson γνωρίζει όσο λίγοι την εκμετάλλευση και τη φρίκη του να σου κλέβουν την ζωή σου. Της συνέβη, πρώτα, στη δεκαετία του '90 κατά τη διάρκεια του διαβόητου σκανδάλου με την ερωτική κασέτα του Tommy Lee. Συνέβη ξανά πέρυσι με τη βιογραφική σειρά «Pam & Tommy» του Hulu, μια σειρά που προσπάθησε να απεικονίσει την επίδραση αυτής της παραβίασης στη ζωή της ηθοποιού.

Τώρα η Pamela Anderson παίρνει ξανά τα ηνία της δικής της ιστορίας και εικόνας στο «Pamela, a love story» του Netflix. Στο ντοκιμαντέρ αναρωτιέται «γιατί δεν μπορούμε να είμαστε οι ήρωες της δικής μας ζωής;».

Ναι, κυριάρχησε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για μια δεκαετία λόγω ενός φρικτού περιστατικού που δεν ήταν υπό τον έλεγχό της. Ναι, ήταν μοντέλο του Playboy. Είναι επίσης σταρ του κινηματογράφου, ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ και άνθρωπος. Στο ντοκιμαντερ θέλει να αναδείξει αυτές τις πτυχές και να αποδείξει ότι είναι πολλά παραπάνω.

Ένα χαρακτηριστικό πλάνο είναι, όταν την περίοδο που γίνονταν τα γυρίσματα του «Baywatch», δείχνει την Anderson να παραχωρεί συνέντευξη σε δημοσιογράφο του BBC. Τότε την ρώτησε: «Θέλεις να γίνεις σοβαρή ηθοποίος;» με την ίδια να απαντά: «Μα, είμαι σοβαρή ηθοποίος». Στη δήλωση της ακούγονται τα γέλια των θεατών που βρίσκονταν πίσω από τις κάμερες.

Μέσα από όλα αυτά, η Anderson δεν έχει χάσει την αίσθηση του χιούμορ της. Στα τελευταία δευτερόλεπτα του τρέιλερ, λέει: «Ίσως να κάνω όλες τις συνεντεύξεις γυμνή. Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο εδώ».

Το «Pamela, A Love Story» κάνει πρεμιέρα στις 31 Ιανουαρίου στο Netflix.