Κόρη του πρώην μάνατζερ της Τότεναμ πετούσε τσιμέντο στους γείτονες και έκανε τα πάντα για να μετακομίσουν (vid)

Newsroom
Κόρη του πρώην μάνατζερ της Τότεναμ πετούσε τσιμέντο στους γείτονες και έκανε τα πάντα για να μετακομίσουν (vid)
Η κόρη του πρώην μάνατζερ της Τότεναμ, Πίτερ Σριβς, πέταξε βρεγμένο τσιμέντο και έφτυσε τους γείτονές της, ενώ διεξήγαγε εκστρατεία μίσους εναντίον τους.

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στην Αγγλία. Η 52χρονη Joanne Shreeves φαίνεται να φώναζε βρισιές στη γειτόνισσα Sandra Durdin και στον τότε σύζυγό της Trevor Dempsey, προτού φτύσει τον γιο τους Mitchell και πετάξει υγρό τσιμέντο στην αυλή τους ειπώθηκε στο δικαστήριο του Stratford Magistrates Court.

Σε μια άλλη περίπτωση φέρεται να έβρισε και να έκανε μια χειρονομία με κομμένο λαιμό στη γειτόνισσά της. Οι συνεχείς απειλές άφησαν την οικογένεια, η οποία τελικά μετακόμισε λόγω της υποτιθέμενης κακοποίησης, να φοβάται να βγει στον κήπο της.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που παρουσιάστηκε χθες στο δικαστήριο έδειχνε τη Shreeves σε μια περίπτωση να πετάει πέτρες και υγρό τσιμέντο πάνω από τον φράχτη, χτυπώντας τον κ. Dempsey.Στο βίντεο φαίνεται ο Shreeves να αρπάζει ένα φτυάρι από ένα ντουλάπι, πριν πετάξει τσιμέντο στο ζευγάρι καθώς περνούσαν από τον κήπο τους.

Άλλα πλάνα τη δείχνουν να φωνάζει και να βρίζει καθώς κλωτσάει τον φράχτη του κήπου μεταξύ των δύο σπιτιών.

«Είμαστε παγιδευμένοι. Δεν μπορούμε καν να ζήσουμε στο ίδιο μας το σπίτι, γι' αυτό μετακομίσαμε» λένε οι άτυχοι γείτονες.

Περαιτέρω υλικό από κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο καταγράφει τη στιγμή που ο Shreeves φέρεται να φτύνει τον γιο της κας Durdin, Mitchell, πριν γελάσει και απομακρυνθεί. Η κ. Durin δήλωσε: «Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια, έφτυσε τον γιο μου, αηδίασα απόλυτα με αυτό».

Ο Mitchell Durdin είπε στο δικαστήριο ότι έμεινε να αισθάνεται ταπεινωμένος αφού η Shreeves τον έφτυσε.

Πρόσθεσε: «Ήταν κατά τη διάρκεια της πανδημίας Covid και δεν υπήρχε ακόμα το εμβόλιο, ήμουν τρομοκρατημένος».