Μελέτης Ηλίας: «Ήμουν βλάκας που έκανα χρήση ναρκωτικών, πολύ τυχερός που την σκαπούλαρα» (vid)

Newsroom
Μελέτης Ηλίας: «Ήμουν βλάκας που έκανα χρήση ναρκωτικών, πολύ τυχερός που την σκαπούλαρα» (vid)
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην περίοδο που έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών τονίζοντας πως ήταν η μεγαλύτερη βλακεία του.

Ο Μελέτης Ηλίας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τη χρήση ουσιών που έκανε στο παρελθόν, τις αμέτρητες φορές που έχουν φτάσει κοντά στον χωρισμό με την σύζυγό του και τη σχέση με τα παιδιά του.

Ο ηθοποιός μίλησε για τους ρόλο του σε σειρά της δημόσιας τηλεόρασης και για το κλίμα που επικρατεί.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι "Στα καλύτερά μας χρόνια". Ήμουν από τους τυχερούς, γιατί και στο "Σόι" και τώρα το κλίμα είναι το καλύτερο δυνατό», είπε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

«Η οικογένειά μου άκουσε από την τηλεόραση για την χρήση ουσιών, που είχα κάνει και μου είπαν "τι βλάκας που είσαι". Αυτό που είπα κι εγώ. Ουσιαστικά η δήλωση που έγινε, επειδή μετά είδα διάφορα sites να γράφουν "γνωστός ηθοποιός έκανε χρήση ναρκωτικών". Η δήλωση αυτή καθεαυτή ήταν για το πόσο μεγάλη βλακεία έκανα κάνοντας χρήση ναρκωτικών ουσιών και πόσο τυχερός στάθηκε που κάποιος στη θέση μου θα μπορούσε με το ίδιο σκεπτικό και τα ίδια βήματα να καταλήξει εκεί που καταλήγουν οι εννιά στους δέκα σ' αυτές τις περιπτώσεις», ανέφερε.

«Το είπα τελείως αποτρεπτικά από τον οποιονδήποτε θα του περνούσε από το μυαλό να κάνει κάτι τέτοιο. Πραγματικά το μήνυμα που ήθελα να δώσω ήταν όχι ότι ήμουν μάγκας κι έκανα μια εξυπνάδα. Ήμουνα βλάκας και είναι κάτι το οποίος στάθηκα πολύ τυχερός και την γλίτωσα. Την σκαπούλαρα. Μάλιστα, παραλίγο να γίνει ένα τροχαίο επειδή ήμουν σε μια κατάσταση λίγο δύσκολη», συμπλήρωσε.

Για το πώς αποφάσισε να μην κάνει ξανά χρήση τόνισε: «Ήταν κάτι που το αποφάσισα και ήταν τόσο δυνατή απόφαση που είπα "τέλος". Και ξαφνικά σταμάτησαν τα πάντα και μπήκα σε μια άλλη ρότα».