Μακόναχι: «Ο πατέρας μου πέθανε πάνω στο σεξ, μας είχε πει ότι θα "φύγει" έτσι»

Newsroom
Μακόναχι: «Ο πατέρας μου πέθανε πάνω στο σεξ, μας είχε πει ότι θα "φύγει" έτσι»
Ο ηθοποιός τόνισε πως πάντα πίστευε πως η μόνη που θα μπορούσε να «σκοτώσει» τον πατέρα του, ήταν η μάνα του.

Ο γνωστός ηθοποιός Μάθιου Μακόναχι έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του και συγκεκριμένα μια κίνηση της μητέρας του, η οποία ήθελε να αφήσει εκτεθειμένο το μόριο του άνδρα της.

Συγκεκριμένα, είπε πως οι γονείς του έκαναν σεξ λίγο πριν πεθάνει ο πατέρας του.

Μιλώντας στο podcast «WTF with Marc Maron», είπε πως ο πατέρας τους, τους είχε πως αυτός θα είναι ο τρόπος που θα πεθάνει. Δηλαδή πάνω στο σεξ.

«Έμαθα αργότερα ότι όταν ήρθε το ασθενοφόρο να τον πάρει από το σπίτι, προφανώς όλοι οι γείτονες βγήκαν στο δρόμο. Και ήρθαν και μου είπαν αργότερα ότι η μητέρα μου, ήταν με το νεγκλιζέ της και δεν άφηνε τους τραυματιοφορείς να τον σκεπάσουν. Έσκιζε συνέχεια το σεντόνι και έλεγε: "Εεεε, θέλω να δει ο κόσμος γιατί το παρατσούκλι του ήταν Big Jim, μην τον σκεπάζετε"», τόνισε.

Άλλωστε ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε λεπτομερώς τον θάνατο του πατέρα του στα απομνημονεύματά του «Greenlights» το 2020.

«Όταν με πήρε η μητέρα μου και μου είπε πως ο πατέρας μου πέθανε, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ο μπαμπάς μου. Κανείς και τίποτα δεν μπορούσε να τον σκοτώσει. Εκτός από τη μαμά», συμπλήρωσε.

«Πάντα έλεγε σε μένα και στα αδέρφια μου: "Αγόρια, όταν φύγω, θα κάνω έρωτα με τη μητέρα σας. Και αυτό συνέβη. Έπαθε καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του σεξ"», ολοκλήρωσε ο Μακόναχι.