Υπάλληλοι κέρδισαν σε λοταρία 34 εκατ. και το αφεντικό τους παρακαλάει να γυρίσουν στην δουλειά

Newsroom
Υπάλληλοι κέρδισαν σε λοταρία 34 εκατ. και το αφεντικό τους παρακαλάει να γυρίσουν στην δουλειά
Οι εργαζόμενοι μιας εταιρείας εξόρυξης κέρδισαν σε λοταρία ένα τεράστιο ποσό και το αφεντικό τους δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα τους χάσει.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους υπαλλήλους μια εταιρείας εξόρυξης στην Αυστραλία, οι οποίοι κέρδισαν 34 εκατομμύρια λίρες στη λοταρία. Ωστόσο, η επιτυχία τους μάλλον δυσαρέστησε το αφεντικό τους.

Κι αυτό διότι συνειδητοποίησε ότι θα χάσει 20 από τους καλύτερους υπαλλήλους της εταιρείας, με αποτέλεσμα να τους παρακαλάει να επιστρέψουν πίσω στις θέσεις τους.

Μάλιστα, όταν τον ενημέρωσαν ότι ο καθένας τους είχε κερδίσει 1,44 εκατομμύρια λίρες δεν το πίστευε. «Με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι κέρδισαν στη λοταρία και δεν τους πίστεψα», ανέφερε.

Λοταρία

«Είναι αδύνατο, δεν σας πιστεύω, αστειεύστε», τους είπε, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι δεν ήταν φάρσα. Παρόλα αυτά εξέφρασε την ελπίδα του ότι κάποιοι από τους εργαζόμενους θα επιστρέψουν στη δουλειά, παρά το γεγονός ότι έχουν κερδίσει αυτό το τεράστιο ποσό.

«Είναι σπουδαίοι εργάτες και είναι όλοι τους από εδώ. Είμαι χαρούμενος για το καθένας τους που κέρδισαν αυτά τα χρήματα. Όμως περιμένω να τους χάσω. Τους είπα θα τρέξω πίσω τους και θα τους κλέψω το δελτίο αν δεν επιστρέψουν», πρόσθεσε.