Μια γυναίκα πήγε κατά λάθος σε σεξ κλαμπ του Βερολίνου και μοιράζεται τα όσα αξιοπερίεργα έζησε (vid)

Newsroom
Μια γυναίκα πήγε κατά λάθος σε σεξ κλαμπ του Βερολίνου και μοιράζεται τα όσα αξιοπερίεργα έζησε (vid)
Μια γυναίκα εξήγησε πώς βρέθηκε για διακοπές στο Βερολίνο και κατέληξε κατά λάθος στο νούμερο ένα σεξ κλαμπ της πόλης.

Μια τουρίστρια μοιράστηκε στο Tik Tok την αξέχαστη εμπειρία που έζησε στο Βερολίνο.

Αφού αγνόησε όλα τα «σημάδια» που βρήκε στο δρόμο της, αυτή και η φίλη της πέρασαν μια μοναδική βραδιά στο καλύτερο σεξ κλαμπ της γερμανικής πρωτεύουσας. Μάλιστα μοιράστηκε την ιστορία της με τους ακόλουθους της μέσω ενός ραπ κομματιού που έγραψε.

Σύμφωνα με την ίδια,η μελωδία που έγραψε, βοηθά να εξομαλυνθούν κάποιες από τις πιο ντροπιαστικές στιγμές που συνεπάγεται η είσοδος στο πιο διαβόητο club του Βερολίνου, του KitKatClub.

@kyrabrownie Will forever be my best travel story #onethingaboutme #berlin #kitkatclub #berghain #solotravel #traveltok #germany #abroad #europe ♬ Super Freaky Girl - Nicki Minaj

Το δράμα ξεκινάει όταν η ίδια και οι φίλες της αποφάσισαν να βγουν για νυχτερινή έξοδο στο Βερολίνο, αλλά πήραν διαφορετικά ταξί για να κατευθυνθούν σε ένα νυχτερινό κλαμπ.

Εξηγεί ότι «εγώ και τρεις φίλοι μου ήμασταν στην ουρά για το κλαμπ», μέχρι εδώ όλα καλά, και τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα όταν έμαθα ότι «οι άλλοι φίλοι μας μας είναι ήδη μέσα».

Ένα από τα βασικά στοιχεία που τους ξέφυγε ήταν ότι «οι άνθρωποι στην ουρά ήταν όλοι κάπως περίεργα ντυμένοι», αλλά υποθέτοντας ότι οι άνθρωποι ντύνονται περίεργα στο Βερολίνο το αγνόησαν. Όταν έφτασαν μπροστά στην ουρά, τους είπε ο πορτιέρης ότι δεν επιτρέπεται να φορέσουν το τζιν τους, Το αγνόησαν και αυτό.

Εκεί που πραγματικά θα έπρεπε να τους χτύπησε «καμπανάκι συναγερμού» ήταν όταν έφτασαν στον έλεγχο των παλτών και τους είπαν ότι έπρεπε να βγάλουν το παντελόνι τους. Τότε κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε πολύ καλά, αλλά αποφάσισαν μπουν έστω και μόνο με τα εσώρουχα τους, αφού πίστευαν ότι οι φίλοι τους είναι μέσα.

Όταν βρέθηκαν στο εσωτερικό του μαγαζιού, πλέον κατάλαβαν που είχαν μπει.. Αλλά ήταν αργά. «Γύρω μου όλοι είχαν σεξουαλική επαφή. Γύρισα στη φίλη μου και της είπα: Φεύγουμε; Εκείνη με κοίταξε. Στο τέλος κάτσαμε γιατί YOLO»

Ο κόσμος του Tik Tok θεώρησε την ιστορία της απολύτως ξεκαρδιστική, λέγοντάς της ότι «ήταν ότι καλύτερο είχαν ακούσει».