Τα 5 πιο αναμενόμενα παιχνίδια για PS4 και PS5 μέχρι το τέλος της χρονιάς (vids)

Παύλος Παπαπαύλου
Τα 5 πιο αναμενόμενα παιχνίδια για PS4 και PS5 μέχρι το τέλος της χρονιάς (vids)
Οι gamers του PlayStation ετοιμάζονται να υποδεχτούν πολλές και σημαντικές κυκλοφορίες.

Το 2022 αποδεικνύεται μια εξαιρετική χρονιά για τη Sony και τις κονσόλες PlayStation και έχει ακόμη μπροστά της μερικές πολύ σημαντικές κυκλοφορίες. Πάμε να δούμε τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια σε PS4 και PS5 μέχρι τα τέλη του 2022.

Α Plague Tale: Requiem
Κυκλοφορία: 18 Οκτωβρίου (PS5)
Η συνέχεια ενός εξαιρετικού παιχνιδιού και ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2022 γενικότερα. Στο A Plague Tale: Innocence οι Amicia και Hugo ξεφεύγουν και για άλλη μια φορά θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τις μαγικές δυνάμεις του πιτσιρικά για να τα βγάλουν πέρα με όλους τους γρίφους και τους εχθρούς που παραμονεύουν.

Gotham Knights
Κυκλοφορία: 21 Οκτωβρίου (PS5)
Η Gotham City είναι γεμάτη κινδύνους και ο Batman δεν είναι τριγύρω. Μια ομάδα υπερ-ηρώων αναλαμβάνει δράση και φέρνει στον παίκτη μοναδικές στιγμές μάχης και action-RPG στοιχείων.

Call of Duty: Modern Warfare II
Κυκλοφορία: 28 Οκτωβρίου (PS4, PS5)
Το νέο παιχνίδι της σειράς δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις. Συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της σειράς με ακόμη πιο εντυπωσιακά σκηνικά και οπτικά εφέ. Ακόμη, φέρνει νέα modes για το multiplayer και πολλές επιλογές για τους fans του είδους.

God of War Ragnarok
Κυκλοφορία: 9 Νοεμβρίου (PS4, PS5)
Kratos και Atreus δίνουν ξανά μάχη να επιβιώσουν στην Νορβηγία και αυτή τη φορά φαίνεται πως υπάρχει και μια άτυπη κόντρα μεταξύ τους, με τον γιο να κρατάει κάποιο μυστικό καλά κρυμμένο. Το επικό ταξίδι στα Nine Realms συνεχίζεται και οι παίκτες θα περάσουν από Vanaheim, Svartalfheim και Asgard, εκτός όλων των άλλων, και θα αξιοποιήσουν τις νέες ικανότητες και τα νέα όπλα των δύο πρωταγωνιστών.

The Callisto Protocol
Κυκλοφορία: 2 Δεκεμβρίου (PS4, PS5)
Η ομάδα πίσω από τα θρυλικά Dead Space videogames επιστρέφει με ένα νέο project, το The Callisto Protocol. Το σκηνικό είναι παρόμοιο, αφού ο παίκτης Jacob Lee ταξιδεύει σε μια αποικία στο διάστημα και καλείται να αντιμετωπίσει και πάλι εξαιρετικά επικίνδυνα εξωγήινα πλάσματα.