Αποφεύγουν το πιστολάκι οι πελάτισσες στα κομμωτήρια: Το ρεύμα αυξάνει τις τιμές, «φεύγουν με βρεγμένα μαλλιά» (vid)

Newsroom
Αποφεύγουν το πιστολάκι οι πελάτισσες στα κομμωτήρια: Το ρεύμα αυξάνει τις τιμές, «φεύγουν με βρεγμένα μαλλιά» (vid)
Οι αυξήσεις στο ρεύμα έχουν φέρει αυξήσεις και στις τιμές στα κομμωτήρια, με τις πελάτισσες να αποφεύγουν το χτένισμα και να φεύγουν με βρεγμένα μαλλιά.

Είδος πολυτελείας έχει αρχίσει να θεωρείται το πιστολάκι στα κομμωτήρια, καθώς η χρήση του αυξάνει τόσο τις τιμές των χτενισμάτων, όσο και τους λογαριασμούς ρεύματος.

«Έρχεται κάνει το κούρεμα αρκετές κυρίες φεύγουν βρεγμένες, κάποιες βάζουν ζελέ κάνoυμε φορμάρισμα ή ζητούν στα 3-4 λεπτά να κλείσει το πιστολάκι με γρήγορο στέγνωμα», δήλωσε ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στην εκπομπή του Mega «Live News».

Μόλις πιάσουν στα χέρια τους οι κομμώτριες το πιστολάκι, γίνεται για αρκετές πελάτισσες ο... φόβος και ο τρόμος στη σκέψη πως θα πληρώσουν επιπλέον από το μπάτζετ που είχαν υπολογίσει.

Τα επαγγελματικά πιστολάκια μαλλιών μπορεί να ξεκινάνε από 1.500 watt και να φτάνουν μέχρι και τα 3.000, με τους επαγγελματίες να χρησιμοποιούν εκείνα με τα περισσότερα για καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε χτένισμα.

Μονόδρομος λένε ιδιοκτήτες κομμωτηρίων να ανεβάσουν τουλάχιστον 2€ το χτένισμα και η αύξηση αυτή να διαμορφωθεί ανάλογα με το μήκος του μαλλιού.

Από τη μία οι ιδιοκτήτες κομμωτηρίων δεν μπορούν να διατηρήσουν τις κανονικές τιμές στα χτενίσματα, από την άλλη οι πελάτισσες μόλις βλέπουν πιστολάκι, όπου φύγει-φύγει.