Διονύσης Μακρής: Οι καταχρήσεις, ο αγώνας για να χάσει τα περιττά κιλά και ο γιος που «ήρθε» στα 17 του

Διονύσης Μακρής: Οι καταχρήσεις, ο αγώνας για να χάσει τα περιττά κιλά και ο γιος που «ήρθε» στα 17 του

Ο τραγουδιστής μίλησε για τις «σκοτεινές» περιόδους της ζωής του και αναφέρθηκε επίσης στους φίλους του, οι οποίοι έλειπαν από το πλευρό του, όταν τους χρειάστηκε

makris
Για τον αγώνα που έκανε να χάσει τα περιττά κιλά, αλλά και την περίοδο των καταχρήσεων μίλησε ο Διονύσης Μακρής.

Καλεσμένος στην εκπομπή «2night Show» μίλησε για τις «σκοτεινές φάσεις» της ζωής του και τις ακραίες καταστάσεις, στις οποίες οδηγήθηκε.

«Έφτασα 130 κιλά. Είχα προβλήματα στον ύπνο μου από το βάρος μου κι έτρωγα μόνο μπρόκολο και φακές. Στο lockdown, που δεν είχαμε τίποτα να κάνουμε, έτρωγα συνέχεια. Η γυναίκα μου είναι πολύ καλή μαγείρισσα και έκανε γιουβέτσι, πορτοκαλόπιτες, σοκολατόπιτες. Η μόνη μου γυμναστική ήταν να πηγαίνω έξω τον σκύλο μου. Ξεκίνησα να τρώω δίχως αύριο και μια μέρα σηκώθηκα 130 κιλά», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε, οι φίλοι του έφτασαν να τον κοροϊδεύουν για το βάρος του κι αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησε γυμναστική.

«Με έβλεπαν οι φίλοι μου και με έδειχναν με το δάχτυλο. Μου έλεγαν "ρε εσύ έγινες πορτιέρης, πώς έγινες έτσι; Πώς κατάντησες έτσι; Σαν ελέφαντας έγινες". Εγώ για να πάω στα 120 κιλά έτρεχα 40χλμ., έκανα ποδήλατο, πολύ σκληρή διατροφή. Κι άντε να εξηγήσεις για αυτά τα δέκα κιλά, που είσαι ακόμα ευτραφής. Να λες έχω πεινάσει τόσο καιρό κι εσύ να με λες ελέφαντα; Δεν ξέρει ο άλλος τον αγώνα σου», εξήγησε και συμπλήρωσε: «Όταν ήθελα να είναι κοντά μου οι φίλοι μου, δεν με πήραν ούτε μισό τηλέφωνο».

Ο Διονύσης Μακρής στο The 2night Show (2)

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε κυλήσει στο αλκοόλ. Όπως είπε, εδώ και δέκα χρόνια δεν έχει πιει ξανά.

«Έκανα λάθη ακόμα και στα live μου. Ήμασταν 6ήμερο τότε, είχα να πάω σε 3-4 εκπομπές τη μέρα, γυρίσματα, φωτογραφίσεις. Σκέψου να πίνεις κιόλας. Υπήρχαν μέρες που ήμουν αλλού. Είχα κάνει 2-3 χοντρά πράγματα σε συναυλίες. Ευτυχώς τότε δεν είχαμε κινητά με κάμερες. Αν γινόταν σήμερα αυτό, θα έπρεπε να αλλάξω χώρα. Όταν σε βλέπεις μετά από μια κατάχρηση, δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Λες "ωραίος, κούκλος, πώς τα λες έτσι ρε μεγάλε". Εδώ και δέκα χρόνια δεν πίνω. Τα έχω κόψει όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Αναφορικά με τον γιο του, που ήρθε στη ζωή όταν εκείνος ήταν μόλις 17 είπε: «Επειδή στο πρώτο μου παιδί ήμουν 17 ετών, δεν έζησα το μεγάλωμα του, δεν ήμουν τόσο κοντά του. Οι σχέσεις μας είναι άριστες, ζει με τη μαμά του στο Λονδίνο».

Ο Διονύσης Μακρής στο The 2night Show (1)


Ειδήσεις σήμερα:

Σε υποβρύχια και τρένα τα μεταπυρηνικά όπλα του Πούτιν;

Η Βόρεια Κορέα εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο προς ανατολική κατεύθυνση, ανακοίνωσαν Νότια Κορέα και Ιαπωνία

Ο Κάνιε Γουέστ εμφανίστηκε σε σόου μόδας στο Παρίσι με μπλουζάκι «White Lives Matter» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης