Έξαλλη η Αλεξανδράκη στον αέρα του Mega με την είδηση για απόπειρα αυτοκτονίας: «Αλλάξτε τώρα τον τίτλο!» (vid)

Newsroom
Έξαλλη η Αλεξανδράκη στον αέρα του Mega με την είδηση για απόπειρα αυτοκτονίας: «Αλλάξτε τώρα τον τίτλο!» (vid)
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ξεκαθάρισε στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» πως δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, όπως υποστήριζαν διάφορα δημοσιεύματα.

Στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» αναφέρθηκε πως υπάρχει η πληροφορία ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Αυτό έβγαλε εκτός εαυτού το μοντέλο η οποία μίλησε στην εκπομπή τηλεφωνικά τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και απαιτώντας να αλλάξει ο τίτλος που φαινόταν στην οθόνη.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με την σειρά της, της τόνισε ότι αυτή η πληροφορία δεν μεταδόθηκε από αυτούς πρώτα αλλά είναι κάτι που ακούστηκε αρχικά από αλλού.

«Ειλικρινά αλλάξτε τώρα τον τίτλο της εκπομπής. Έχω οικογένεια από πίσω. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο… Αλλάξτε τώρα τον τίτλο! Έτσι και το δει η γιαγιά μου, θα την έχετε στείλει στο θάνατο. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει… Για όνομα του Θεού, μου έχει γίνει μια πάρα πολύ σοβαρή πρόταση και ανέβηκα να συζητήσω με τους ανθρώπους και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει γίνει κάτι τέτοιο. Υπήρξε ένα περιστατικό τέτοιο, όχι με εμένα αλλά με μία άλλη κοπέλα. Δεν είναι δουλειά μου (να πω τι έγινε) και δεν αφορά εμένα», είπε αρχικά.

«Με πήρε ο Δημήτρης κι έχω πάθει σοκ. Κοιμόμουν στο ξενοδοχείο που μένω. Δεν με ακούτε στο τηλέφωνο; Τι είναι αυτά που γράφετε; Σας παρακαλώ…ότι τι. Δεν έχει συμβεί τίποτα. Για όνομα του Θεού. Καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα. Θα το δούνε οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά», συμπλήρωσε.

«Δήμητρα δεν το γράψαμε εμείς από την εκπομπή. Είναι μια πληροφορία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες και γι' αυτό σε πήρα κι εγώ τηλέφωνο αυτή τη στιγμή, επειδή έχω ανησυχήσει και καλά κάνεις και βγαίνεις και το διαψεύδεις», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.