Μπορείτε να δοκιμάσετε από σήμερα ένα μέρος του FIFA 23

Παύλος Παπαπαύλου
Μπορείτε να δοκιμάσετε από σήμερα ένα μέρος του FIFA 23
Μέσα από το web app της EA που είναι διαθέσιμο για όλους.

Η κυκλοφορία του FIFA 23 έχει προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου, ωστόσο από σήμερα μπορείτε να πάρετε μια γεύση από το τι σας περιμένει στο game και στο FUT mode.

Η ΕΑ έδωσε στη διάθεση των χρηστών το FIFA 23 Web App, μίας εφαρμογής για iOS και Android που προσφέρει και σε συγκεκριμένους παίκτες πρόσβαση στο FIFA Ultimate Team 23. Οι παίκτες αυτοί είναι όσοι έχουν δημιουργήσει μια ομάδα στο FIFA Ultimate Team 22 στο FIFA 22 πριν την 1η Αυγούστου 2022.

Με τη χρήση του σχετικού λογισμικού μπορείτε να ανοίξετε πακέτα και να πουλήσετε αντικείμενα στο FUT 23 πριν από την κυκλοφορία του τίτλου. Άμεση επαφή με τη δράση δεν θα έχετε, αλλά θα μπορείτε να ανοίξετε κάποια πακέτα επιβραβεύσεων που ποικίλουν ανάλογα με το ιστορικό σας στη δημοφιλή ποδοσφαιρική σειρά.

Σε ό,τι αφορά το κανονικό παιχνίδι, όσοι έχουν προ-παραγγείλει την Ultimate Edition θα μπορούν να παίξουν από τις 27 Σεπτεμβρίου, ενώ και όλα τα μέλη της υπηρεσίας EA Play θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το φετινό game για 10 ώρες.