Η επιτυχία του Cobra Kai φέρνει νέα ταινία Karate Kid στους κινηματογράφους

Παύλος Παπαπαύλου
Η επιτυχία του Cobra Kai φέρνει νέα ταινία Karate Kid στους κινηματογράφους
Απόλυτα λογικό, η Sony να πάρει τη μεγάλη απόφαση.

Η εντυπωσιακή πορεία της σειράς Cobra Kai στο Netflix ήταν λογικό να βάλει σε σκέψεις τη Sony, η οποία και έχει τα δικαιώματα των ταινιών Karate Kid.

O τομέας της ιαπωνικής εταιρείας που ασχολείται με τα του κινηματογράφου ανακοίνωσε πως η γνωστή σειρά ταινιών επιστρέφει.

Η τελευταία εμφάνιση του Karate Kid στον κινηματογράφο ήταν το 2010 με τους Jaden Smith (Dre Parker) και Jackie Chan (Mr. Han) και παρά την καλή της πορεία, δεν είδαμε ποτέ κάποιο sequel.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι για το cast και είναι μεγάλο ερωτηματικό το πως θα χειριστεί η Sony το μέλλον της σειράς.

Η επιτυχία του Karate Kid φαίνεται (και από την τεράστια ανταπόκριση του Cobra Kai) πως οφείλεται κυρίως στους χαρακτήρες των Ralph Macchio (Daniel LaRusso) και William Zabka (Johnny Lawrence), αλλά με δεδομένο πως η σειρά θα συνεχιστεί, μένει να δούμε αν θα πάμε στο σενάριο των νέων χαρακτήρων ή επιστροφή στα παλιά με μια πιο «φρέσκια» ματιά.

Το μόνο που ξέρουμε αυτή τη στιγμή είναι πως η νέα ταινία Karate Kid θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 7 Ιουνίου, σχεδόν 40 χρόνια μετά το ντεμπούτο της πρώτης.