Το ξύλο της αρκούδας με Βρετανούς στην Ίμπιζα: «Έφυγαν» μπουνιές, κλωτσιές, κάδοι και δύο άτομα κατέληξαν στη θάλασσα (vid)

Newsroom
Το ξύλο της αρκούδας με Βρετανούς στην Ίμπιζα: «Έφυγαν» μπουνιές, κλωτσιές, κάδοι και δύο άτομα κατέληξαν στη θάλασσα (vid)
Ο κακός χαμός επικράτησε στην Ίμπιζα όταν Βρετανοί τουρίστες πλακώθηκαν στο ξύλο με το προσωπικό ενός σκάφους.

Άνευ προηγουμένου ξύλο έπεσε στην Ίμπιζα με πρωταγωνιστές Βρετανούς τουρίστες. Από την άγρια συμπλοκή δύο άτομα κατέληξαν στη θάλασσα, ενώ εκτός από μπουνιές και κλωτσιές εκσφενδονίστηκαν και κάδοι σκουπιδιών.

Το επεισόδιο έγινε έξω από ένα σκάφος στο οποίο διεξαγόταν ένα πάρτι. Όλα άρχισαν όταν το προσωπικό ασφαλείας του σκάφους δεν επέτρεψε σε έναν τουρίστα να επιβιβαστεί στο σκάφος διότι ήταν πολύ μεθυσμένος. Αυτό εξαγρίωσε την παρέα του, που αποτελείτο από δέκα άτομα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς.

Οι τουρίστες άρχισαν να ανταλλάσσουν μπουνιές και κλωτσιές με τους άνδρες ασφαλείας, ενώ κάποιο χρησιμοποίησαν και κάδους σκουπιδιών. Στο βίντεο ακούγονται γυναίκες να ουρλιάζουν, την ώρα που οι καβγατζήδες τις «παίζουν».

Λίγο αργότερα στο σημείο έφτασε η αστυνομία, αλλά το επεισόδιο είχε ήδη λήξει, με αποτέλεσμα να μην γίνουν συλλήψεις, ενώ δεν υπήρξαν αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς.