Επική τούμπα από παράνυμφο: Πήγε να ποζάρει με τη νύφη και έπεσε με το κεφάλι στο συντριβάνι (vid)

Newsroom
Επική τούμπα από παράνυμφο: Πήγε να ποζάρει με τη νύφη και έπεσε με το κεφάλι στο συντριβάνι (vid)
«Ήμασταν απλά μεθυσμένοι και ανόητοι και δεν έφταιγε κανείς» είπε η κοπέλα που γέλασε και αυτή με την ψυχή της.

Η νύφη παίρνει πόζα μαζί με τη φίλη της στο γκλαμουράτο συντριβάνι στο Λας Βέγκας. Μόνο που η στιγμή που θέλουν να αποτυπώσουν δεν είναι αυτή που προσδοκούσαν. Αντίθετα βγάζει άφθονο γέλιο.

Η 27χρονη Haley Mohler και η μέλλουσα νύφη Tori, 24 ετών, επισκέφθηκαν το Λας Βέγκας για το μπάτσελορ πάρτι και όπως ήταν λογικό επιδόθηκαν σε μια 12ώρη «συνεδρία» αλκοόλ.

Άντε τώρα, μετά από αυτό τον «μαραθώνιο» να τραβήξεις τη φωτογραφία που θες. Πήγαν να κάτσουν στο συντριβάνι, αλλά η Haley έφυγε πίσω, χαρίζοντας μία μεγαλοπρεπέστατη τούμπα. Έπεσε με το κεφάλι μέσα στο νερό βγαίνοντας μούσκεμα.

@haleynichole6969 #greenscreenvideo #summertimesadness #lasvegas #drunk ♬ Summertime sadness x Promiscuous by Altegomusic - ALTÉGO

Το βίντεο έχει γίνει viral και έχει ήδη περισσότερο από 1.5 εκατομμύριο προβολές.

Η Haley είπε για το αστείο σκηνικό: «Βγάζαμε μια φωτογραφία αργά το βράδυ μπροστά στο συντριβάνι. Η Tori γλίστρησε και κατά λάθος και με έβγαλε εκτός ισορροπίας. Δεν ήταν δύσκολο να το πάθω μετά από 12 ώρες συνεχόμενης κατανάλωσης αλκοόλ!».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Γιορτάζαμε ένα από τα bachelorette της καλύτερής μου φίλης και είμαι σίγουρη ότι αυτό το βίντεο θα προστεθεί στις μακροχρόνιες αναμνήσεις που έχουμε δημιουργήσει μαζί».

2

Για το βίντεο είπε: «Πολλοί φίλοι που είδαν το βίντεο δεν εξεπλάγησαν καθόλου. Νομίζω ότι ήμασταν απλά μεθυσμένοι και ανόητοι και δεν έφταιγε κανείς! Έπεσα μέσα και η Τόρι με βοήθησε αμέσως, αλλά φρόντισε να γελάσει μαζί μου».