Ο Πορτοσάλτε ενάντια στην απεργία της ΕΣΗΕΑ: «Το "κάνω για να φοβίσω", δεν φοβίζει κανέναν» (vid)

Newsroom
Ο Πορτοσάλτε ενάντια στην απεργία της ΕΣΗΕΑ: «Το "κάνω για να φοβίσω", δεν φοβίζει κανέναν» (vid)
Αντίθετος με την χθεσινή απεργία της ΕΣΗΕΑ ο Άρης Πορτοσάλτε για την μείωση του προσωπικού στα ιδιωτικά κανάλια.

Η ΕΣΗΕΑ κήρυξε απεργία χθες σε όλα τα ιδιωτικά κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας λόγω του νομοσχεδίου που μειώνει τον αριθμό των εργαζομένων που πρέπει να έχει κάποιο, από 400 σε 240. Κάτι που σημαίνει οτι ελλοχεύει κίνδυνος πολλών απολύσεων...

Ο Άρης Πορτοσάλτε όμως, το πρωί της Τετάρτης, μία μέρα μετά την κινητοποίηση αυτή, εξέφρασε την αντίθεσή του, λέγοντας: «Υπερκαλύφθηκε η χθεσινή απεργία της Ενώσεων Συντακτών, ευγενική χορηγία στην κρατική τηλεόραση να διαφημίσει τα ενημερωτικά προϊόντα της. Για αυτό το λόγο βρίσκω οτι η διοίκηση της Ένωσης, η αριστεροδεξιά, υπέροχη. Δωρεάν Κωνσταντίνο Ζούλα πρόγραμμα προώθησης της κρατικής τηλεόρασης στο κοινό. Συγχαρητήρια, πάντα τέτοια».

Σε εκείνο το σημείο ο Άκης Παυλόπουλος του είπε: «Γενικώς καλύτερα να δουλεύουμε και να ενημερώνουμε τον κόσμο, παρά να απέχουμε από τα καθήκοντά μας. Έχουμε ένα λειτούργημα να κάνουμε», με τον Δημήτρη Οικονόμου να του λέει για την συνάντηση που θα έχει με τον Υπουργό η Ένωση, επισημαίνοντας πως θα μπορούσε να είχε κάνει την απεργία μετά τη συνάντηση.

«Θα μπορούσε να κάνει την απεργία, στην πρώτη επιχείρηση που θα απολύσει προσωπικό. Αυτό το γενικό κάνω για να φοβίσω, δεν φοβίζει κανέναν».