Netflix: Με έναν ακόμη σημαντικό περιορισμό θα προσφέρεται το φθηνότερο πακέτο με τις διαφημίσεις

Παύλος Παπαπαύλου
Netflix: Με έναν ακόμη σημαντικό περιορισμό θα προσφέρεται το φθηνότερο πακέτο με τις διαφημίσεις
Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για όσους ήθελαν να ξοδεύουν λιγότερα.

Στην εποχή που όλες οι πλατφόρμες μοιράζουν το περιεχόμενό τους σε συνδρομητικά πακέτα, θα ήταν περιττό να πούμε ότι η πληροφορία για μια χαμηλότερη συνδρομή στο Netflix ακούστηκε καλά σε αρκετούς. Όπως φαίνεται, όμως, τα πράγματα δεν είναι απλά και σίγουρα όχι τόσο ευχάριστα.

Για όσους δεν θυμούνται (ή δεν γνωρίζουν), το Netflix έχει ανακοινώσει πως θα ξεκινήσει ένα φθηνότερο πακέτο συνδρομής που θα προσφέρει το περιεχόμενο με διαφημίσεις. Πέραν όμως κάποιας πληροφορίας που διέρρευσε τις τελευταίες ημέρες και αναφέρει πως το πακέτο αυτό δεν θα προσφέρει άμεσα και όλες τις νέες σειρές και ταινίες, έχουμε έναν περιορισμό.

Όπως εντόπισε ο προγραμματιστής Steve Moser στον κώδικα του Netflix App για το iPhone, όσοι επιλέξουν το φθηνότερο αυτό πακέτο δεν θα μπορούν να κατεβάσουν κάποιες παραγωγές για να τις δουν offline στο κινητό τους τηλέφωνο ή το tablet.

Ειδικοί εκτιμούν ότι αν μια συσκευή είναι εκτός σύνδεσης με το φθηνότερο πακέτο δεν θα μπορεί να «σερβίρει» διαφημίσεις και ως εκ τούτου το Netflix έπρεπε να πάρει αυτήν την απόφαση.

Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουμε επίσημη τοποθέτηση από την πλατφόρμα για το ζήτημα και ούτε γνωρίζουμε επίσημα πότε θα λανσαριστεί το φθηνότερο αυτό πακέτο, αλλά και πως και πότε θα παίζουν τα διαφημιστικά μηνύματα.