Τρομακτική στιγμή στην Οδησσό της Ουκρανίας: Νάρκη σκάει στην παραλία μια ανάσα από του κολυμβητές (vid)

Newsroom
Τρομακτική στιγμή στην Οδησσό της Ουκρανίας: Νάρκη σκάει στην παραλία μια ανάσα από του κολυμβητές (vid)
Ο τραγικός απολογισμός είναι δύο νεκροί και δύο τραυματίες. Προσοχή, σκληρές εικόνες.

Κόβει την ανάσα το βίντεο που κυκλοφορεί από παραλία της Οδησσού στην Ουκρανία, που απεικονίζει τη στιγμή που νάρκη εκρήγνυται δίπλα σε κολυμβητές.

Όπως μετέδωσαν τα ουκρανικά ΜΜΕ, από την έκρηξη της νάρκης στην παραλία της Οδησσού που καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας σκοτώθηκαν δύο άντρες και άλλοι δύο τραυματίστηκαν.

Οι ουκρανικές αρχές πάντως έχουν απαγορεύσει το κολύμπι στις θάλασσες της Οδησσού γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για την ύπαρξη πολλών ναρκών αλλά και τις ρωσικές επιθέσεις που εξαπολύονται πολύ συχνά.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ουκρανικές αρχές της Οδησσού έχουν κλείσει την πρόσβαση στις παραλίες για τον κοινό, λόγω των φόβων για ρωσικές επιθέσεις, αλλά και λόγω της ύπαρξης ναρκών στα νερά.

«Ομάδα ανδρών αγνόησε τους περιορισμούς και τις απαγορεύσεις και πήγαν για κολύμπι στην ακτή» σχολίασε εκπρόσωπος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Τον περασμένο Ιούνιο, υπενθυμίζουμε, πως ένας 50χρονος πατέρας έχασε τη ζωή του από έκρηξη νάρκης σε παραλία της Οδησσού, μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του.