Θέλει να χαρίσει το ψυγείο του γιατί θεωρεί ότι το έχει στοιχειώσει η μητριά του

Newsroom
Θέλει να χαρίσει το ψυγείο του γιατί θεωρεί ότι το έχει στοιχειώσει η μητριά του
Viral έχουν γίνει οι αφίσες στο Λονδίνο, με ένα «καταραμένο ψυγείο» το οποίο θέλει να ξεφορτωθεί ο ιδιοκτήτης του.

Ένας άντρας στην Αγγλία προσπαθεί απεγνωσμένα να ξεφορτωθεί το ψυγείο του σπιτιού του, διότι θεωρεί ότι είναι καταραμένο και στοιχειωμένο από την ψυχή της μητριάς του.

Οι κάτοικοι του Λονδίνου έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τις αφίσες σε διάφορα σημεία της πόλης, συμπεριλαμβανομένου και του σταθμού Old Street του μετρό, με την αγγελία-δωρεά του ιδιοκτήτη του ψυγείου.

«Η μητριά μου έπαθε καρδιακή προσβολή στο πάτωμα της κουζίνας και η ψυχή της μεταφέρθηκε στο ψυγείο. Με υπονομεύει ανεπαίσθητα από τότε, σχολιάζοντας πόσες φέτες τυρί έχω φάει ή αν έχω ξαναβάλει σωστά το καπάκι σε κάποιο φαγητό», γράφει στην αφίσα.

«Θεωρώ εντελώς παράλογο το γεγονός ότι αποφάσισε να μείνει στο ψυγείο μας, κρίνοντάς με για τις γαστρονομικές μου αποφάσεις. Πρέπει να φύγει. Εκτός από την ψυχή που είναι μέσα του, το ψυγείο λειτουργεί άψογα και είμαι σίγουρος ότι η μονάδα θα ήταν πιο χρήσιμη σε κάποιον που δεν θα κρινόταν τόσο αυστηρά», καταλήγει.

Στο κάτω μέρος της αφίσας υπήρχε ένας τηλεφωνικός αριθμός. Ωστόσο, στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι ο αριθμός ανήκει σε εκθεσιακό χώρο για είδη κουζίνας στο Λονδίνο. Οι εργαζόμενοι ανέφεραν ότι έχουν λάβει πολλές κλήσεις για το «καταραμένο ψυγείο».

Αρκετοί χρήστες του Twitter πάντως, θεώρησαν ότι επρόκειτο για φάρσα.