Τους κάλεσαν για δείπνο, αλλά όταν τους επισκέφτηκαν τους βρήκαν νεκρούς στην πισίνα, σε σπίτι στη Ν.Γαλλία

Newsroom
Τους κάλεσαν για δείπνο, αλλά όταν τους επισκέφτηκαν τους βρήκαν νεκρούς στην πισίνα, σε σπίτι στη Ν.Γαλλία
Οι γείτονες είχαν προσκληθεί στη βίλα των Βρετανών για δείπνο, αλλά όταν κανείς δεν απάντησε μετά τα απανωτά χτυπήματα, άνοιξαν την αυλόπορτα και μπήκαν μέσα.

Άφωνοι έμειναν οι γείτονες ενός ζευγαριού Βρετανών, όταν πήγαν στο σπίτι τους για να δειπνήσουν. Αντί όμως να συναντήσουν χαμόγελα από το ηλικιωμένο ζευγάρι Βρετανών που τους είχε καλέσει για δείπνο στο σπίτι στη Νότια Γαλλία, εν τούτοις είδαν ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Το ηλικιωμένοι ζευγάρι να επιπλέει στην πισίνα. Ήταν και οι δύο νεκροί.

Η αστυνομία στο Hérault, της νότιας Γαλλίας, έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, με τα αίτια του θανάτου να είναι άγνωστα προς το παρόν.

Οι γείτονες είχαν προσκληθεί στη βίλα των Βρετανών για δείπνο, αλλά όταν κανείς δεν απάντησε, μετά τα απανωτά χτυπήματα, άνοιξαν την αυλόπορτα και μπήκαν μέσα. Όπως ανέφεραν βρήκαν το ζευγάρι να επιπλέει στην πισίνα.

2

Μια πηγή είπε στο La Dépêche: «Δεν αποκλείεται ο ένας από τους συζύγους να είδε τον πνιγμό του άλλου και όταν έσπευσε να τον βοηθήσει να βυθίστηκαν και οι δύο ».

Ο δήμαρχος της πόλης είπε ότι το ζευγάρι Βρετανών ήταν «πολύ καλοί άνθρωποι» ενώ οι γαλλικές ιατροδικαστικές αρχές δεν βρήκαν ύποπτες συνθήκες.

Τον περασμένο μήνα αναφέρθηκαν επίσης τα πτώματα ενός ηλικιωμένου ζευγαριού. Το άσχημο της υπόθεσης ήταν πως είχαν πεθάνει πριν από δύο χρόνια και ουδείς το είχε καταλάβει.