Κτηνωδία στις ΗΠΑ, έφηβοι σκότωσαν 72χρονο με κώνο και βιντεοσκοπούσαν τη δολοφονία: Δίνεται αμοιβή 20.000 δολαρίων (vid)

Newsroom
Κτηνωδία στις ΗΠΑ, έφηβοι σκότωσαν 72χρονο με κώνο και βιντεοσκοπούσαν τη δολοφονία: Δίνεται αμοιβή 20.000 δολαρίων (vid)
Τραβούσαν βίντεο και γελούσαν, ενώ σκότωναν τον άτυχο άντρα.

Αποτροπιασμό και οργή έχει προκαλέσει η είδηση της δολοφονίας ενός 72χρονου άντρα στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, από μια ομάδα νεαρών, που κινηματογραφούσαν μάλιστα και τις αποτρόπαιες πράξεις τους και γελούσαν.

Οι έφηβοι έχουν καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας και οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο, ζητώντας πληροφορίες από όποιον γνωρίζει για να τους συλλάβει.


Ο 72χρονος Τζέιμς Λάμπερτ, περπατούσε στη λεωφόρο Σεσίλ Μπ. Μουρ στις 03:00 τα ξημερώματα στις 14 Ιουνίου όταν του επιτέθηκαν οι νεαροί. Ένα από τα αγόρια τον χτυπά από πίσω με ένα κώνο, ρίχνοντάς τον στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια ένα από τα κορίτσια σηκώνει τον ίδιο κώνο και τον πετά πάνω του. Την ίδια ώρα, ένας άλλος τραβάει με το κινητό του το αποτρόπαιο έγκλημα.

2

Η παρέα, παρά την προσπάθεια του 72χρονου να διαφύγει, δεν τον αφήνει και τον καταδιώκει χτυπώντας τον. Ο Λάμπερτ μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου υπέκυψε στα τραύματά του την επόμενη ημέρα.

2

Μέχρι στιγμής, δεν έχει συλληφθεί κανένα από τα πρόσωπα που καταγράφηκαν στο βίντεο, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα της Φιλαδέλφεια προσφέρει αμοιβή 20.000 δολαρίων για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.