vivo Υ33S σε Τιμή και Specs χωρίς αντίπαλο στα Summer Sales 2022

vivo Υ33S σε Τιμή και Specs χωρίς αντίπαλο στα Summer Sales 2022
H vivo πρωταγωνιστεί στα Summer Sales 2022 με κορυφαίες προσφορές στα vivo Y33s και Υ76 5G.

Είναι πολλά τα τηλέφωνα που υπόσχονται πως θα λύσουν τα χέρια του χρήστη, αλλά όλα αυτά έρχονται τις περισσότερες φορές με ένα τίμημα. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις εταιρειών που δεν έχουν μάθει το κοινό τους σε περιορισμούς και εκπτώσεις στην ποιότητα και η vivo είναι σίγουρα μία από αυτές.

Η vivo, όπως φαίνεται έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της να πρωταγωνιστήσει φέτος και στα Summer Sales 2022 με μοναδικές προσφορές που θα θέσουν τον πήχη του ανταγωνισμού πολύ ψηλά. Αυτό το καλοκαίρι, θα έχετε την ευκαιρία να πάρετε τα smartphone vivo Y33S και Y76 5G σε ασύγκριτες τιμές για να γεμίσετε τις διακοπές σας με Καλοκαιρινές αναμνήσεις και λήψεις που θα σας συντροφεύουν για πάντα.

vivo Y33s

vivo Y33s: Top specs στην ασυναγώνιστη τιμή των 199,90 €

Το hero product των καλοκαιρινών εκπτώσεων vivo Y33s ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή που θα το πιάσετε στα χέρια σας από τον πολύ λεπτό σχεδιασμό του (μόλις 8 χιλιοστά) και το slim & fashion design του που θα σας κάνει να ξεχωρίζετε. Ιδιαίτερα τώρα, με την προσφερόμενη τιμή των 199,90 €, η ιεταιρεία έρχεται να υπογραμμίσει ότι ποιότητα και προσιτές τιμές μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και απλά.

To vivo Y33s θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη κιόλας ματιά. Η πλάτη του είναι σχεδιασμένη με την χαρακτηριστική Dual Tone λογική που αλλάζει χρώμα κάτω από τον ήλιο, για όσους -βέβαια- δεν προτιμήσουν μια πιο κλασική μαύρη εκδοχή. Ακόμη, με βάρος μόλις 182 γραμμάρια, θα έχετε τον απόλυτο βοηθό στο χέρι σας, χωρίς να το καταλαβαίνετε.

Και επειδή η οθόνη είναι το Α και το Ω σε ένα σύγχρονο smartphone, το vivo Y33s έρχεται με διαγώνιο 6.58 ιντσών, ανάλυση Full HD+ και αναλογία οθόνης προς κυρίως σώμα στο 90.6%. Η ευκρίνειά της κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα, ενώ με τα σχετικά φίλτρα προστατεύει και τα μάτια σας.

Όλοι οι αισθητήρες του βρίσκονται στα πλαϊνά τμήματα για να μην κόβουν μέρος από την οθόνη. Μπορείτε για παράδειγμα να ανοίξετε την οθόνη και να μπείτε στο μενού, στα μηνύματα ή στις εφαρμογές σας με το σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων που έχει τη μορφή πλευρικού πλήκτρου ή απλά… να κοιτάξετε την κάμερα.

Ισχυρή μπαταρία, δυνατές φωτογραφικές λήψεις

Το κινητό είναι το gadget που χρησιμοποιούμε περισσότερο και πιο πολλές φορές μέσα στη μέρα, οπότε είναι κατανοητό πως και η μπαταρία του θα πρέπει να μπορεί να ανταπεξέλθει στις σχετικές ανάγκες του χρήστη. Η vivo έχει εφοδιάσει το vivo Y33s με μία πανίσχυρη μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh που υποστηρίζει μία ταχεία φόρτιση στα 18W. Παρόλα αυτά όμως, για να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής της, η συσκευή φέρει και τον ειδικό μηχανισμό προστασίας VEG (vivo Energy Guardian).

Η κάμερα ενός σύγχρονου κινητού πρέπει να προσφέρει τα πάντα και ακόμη κι εδώ, η εταιρεία δεν έχει κάνει εκπτώσεις. Ο κύριος φακός στα 50MP θα προσφέρει τα μέγιστα για να ζήσετε την εμπειρία του Perfect Shot, έτσι ώστε να μπορέσετε να καταγράψετε τις καλύτερες προσωπικές σας στιγμές άμεσα, άνετα και κυρίως, χωρίς να αγχώνεστε αν είναι μέρα ή νύχτα.

Για τις πιο καλλιτεχνικές λήψεις σας, η bokeh κάμερα θα προσθέσει το ειδικό θάμπωμα στο background με έναν εξελιγμένο αλγόριθμο και η super macro κάμερα θα προσθέσει όσο το δυνατόν περισσότερη πληροφορία ακόμη και από απόσταση μόλις 4 εκατοστών. Για τους λάτρεις των selfies, τώρα, στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια 16MP Super Night Selfie κάμερα που μειώνει το θόρυβο στις λήψεις και φωτίζει το πρόσωπό σας για να αποτυπώνεται όσο το δυνατόν πιο όμορφα στο τελικό αποτέλεσμα.

Αν χρησιμοποιείτε το κινητό σας και για λόγους δουλειάς ή ανοίγετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, ξέρετε πως θέλετε σίγουρα ένα τηλέφωνο με μνήμη που να μπορεί να ανταπεξέλθει. Το vivo Y33s όχι μόνο έχει τη δική του μνήμη 8GB RAM, αλλά μπορεί να αξιοποιήσει έως και 4GB εξτρά από την ROM για να κάνει την εμπειρία σας πιο ομαλή από ποτέ.

vivo Y33s

Με το Funtouch OS 11.1 που κάνει τα πάντα πιο απλά και εύκολα στη χρήση, τη λειτουργία multi-turbo 5.0 που βελτιώνει τις επιδόσεις στο gaming και κρατάει χαμηλά τη θερμοκρασία της συσκευής, αλλά και το ultra game mode, το vivo Y33s είναι ένα σύγχρονο smartphone που κάνει -απλά- τα πάντα. Και σίγουρα η τιμή του δεν σου αφήνει περιθώριο να το σκεφτείς δεύτερη φορά.

vivo Y76 5G: Συναρπαστικές High Definition λήψεις σε τιμή έκπληξη

Στα vivo Special Summer Offers 2022 μαζί με το Υ33s, μπαίνει στο παιχνίδι και το Υ76 5G στα 299,90€. Με τριπλό σύστημα κάμερας ΑΙ και καινοτόμο αισθητήρα προσαρμογής στη φωτεινότητα αλλά και τις σκοτεινές γωνίες, οι High Definition λήψεις αποοκτούν ξεχωριστό νόημα, ενώ παράλληλα η ταυτόχρονη περιήγηση σε πολλές εφαρμογές γίνεται άκοπα με τον επεξεργαστή των 8GB RAM.

...

Διαθεσιμότητα

H χρονική διάρκεια των εκπτώσεων διαρκεί από 11 Ιουλίου 2022 έως και 31 Αυγούστου και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων σε όλο το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων Retailers και Operators. Το vivo Y33S διατίθεται σε δύο χρώματα, Mirror Black & Midday Dream. Το Υ76 5G διατίθεται εξίσου σε δύο χρώματα: Cosmic Aurora & Midnight Space. Οι προσφορές στα vivo smartphones ισχύουν μόνο για την περίοδο των Καλοκαιρινών Εκπτώσεων 2022.