Το 5αστερο AmanZoe πριν και κατά την διάρκεια της φωτιάς: Έκλεισε τις κρατήσεις του (vid)

Newsroom
Το 5αστερο AmanZoe πριν και κατά την διάρκεια της φωτιάς: Έκλεισε τις κρατήσεις του (vid)
Το πανάκριβο Resort στο Κρανίδι έκλεισε την δυνατότητα κράτησης, μετά την χθεσινή πυρκαγιά που προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στην περιοχή.

Μεταξύ των... θυμάτων της καταστροφικής φωτιάς που ξέσπασε χθες στο Κρανίδι, ήταν και το ξενοδοχείο AmanZoe με τις συγκλονιστικές εικόνες γύρω από τον χώρο της πισίνας να κάνουν γύρο του διαδικτύου από χθες το βράδυ.

Οι επισκέπτες του, εκκένωσαν από την θάλασσα τις εγκαταστάσεις του 5άστερου resort, με ασφάλεια, πριν γίνουν επικίνδυνα τα πράγματα, καθώς μην ξεχνάμε οτι στους χώρους υπήρχαν πολλές μπουκάλες αερίου.

Μάλιστα, κοιτώντας κανείς τα videos που κυκλοφορούν στο Youtube από το AmanZoe πριν την φωτιά, εύκολα καταλαβαίνει κανείς το μέγεθος της καταστροφής.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τον αγώνα που έδιναν όλο το βράδυ οι υπάλληλοι και οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου, φρόντισαν να απενεργοποιήσουν την δυνατότητα κράτησης από την επιλογή «Reserve» του site, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα με όσους δεν έχουν ενημερωθεί για το θέμα με την πυρκαγιά.

Όλος ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι κλειστός και επιλογή υπάρχει πλέον από τον Σεπτέμβριο και μετά.

Κρατήσεις
Κρατήσεις