Από τις 4 Ιουλίου κάνει ντεμπούτο στην ελληνική αγορά η Oppo

Παύλος Παπαπαύλου
Από τις 4 Ιουλίου κάνει ντεμπούτο στην ελληνική αγορά η Oppo
Η εταιρεία παρουσίασε τα νέα της προϊόντα που έρχονται σύντομα.

Η Oppo είναι μία ακόμη εταιρεία που έρχεται στην ελληνική αγορά και στο πλαίσιο μιας ενημέρωσης δημοσιογράφων του ειδικού Τύπου, αποκάλυψε τα προϊόντα που θα υποδεχτούμε τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα λανσαρίσματά της ξεκινούν στις 4 του επόμενου μήνα (την επόμενη εβδομάδα, δηλαδή) με τα Find X5 Pro (1.299€), Reno7 Lite 5G (399€) και OPPO A96 (299€). Ακόμη, η εταιρεία αποκάλυψε πως θα διαθέσει στη χώρα μας τα true wireless ακουστικά της Enco Air2 και Enco Buds, τα οποία προσφέρουν υψηλής ποιότητας ήχο, μεγάλης αντοχής μπαταρία και διατίθενται στην τιμή των 89€ και 59€ αντίστοιχα.

Η Oppo έχει ήδη προχωρήσει στη σύσταση τοπικού γραφείου, το οποίο είναι υπεύθυνο για όλες τις δραστηριότητες στην Ελλάδα και στόχος της είναι να αποσπάσει μερίδια αγοράς αντίστοιχα με εκείνα που έχει σε διεθνές επίπεδο και να διευρύνει σταδιακά τη γκάμα που θα διαθέτει στην ελληνική αγορά προϊόντων τεχνολογίας.

Η "μαμά" εταιρεία ιδρύθηκε το 2004 και έχει εξελιχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων κατασκευαστών «έξυπνων» συσκευών τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Παρουσιάζει σταθερά τα τελευταία χρόνια υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, ιδίως στη μεσαία και την υψηλή κατηγορία συσκευών και στο Α’ τρίμηνο του 2022 ήταν ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphones παγκοσμίως. Το κεντρικό μήνυμα της OPPO είναι «Inspiration Ahead» και αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της εταιρείας να επεκτείνει διαρκώς τα όρια της εμπειρίας που προσφέρουν τα smartphones και τα προϊόντα τεχνολογίας, προκειμένου να βελτιώνεται η καθημερινότητα όλων, όποιες και αν είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021, η OPPO είχε καταθέσει πάνω από 73.000 αιτήσεις για πατέντες και είχε στην κατοχή της περισσότερες από 33.000 πατέντες σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα με τον World Intellectual Property Organization (WIPO), η OPPO είναι μία από τις 6 κορυφαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως, όσον αφορά στην κατάθεση αιτήσεων για πατέντες.

Στο ίδιο πλαίσιο, από το λανσάρισμα του πρώτου της smartphone (σειρά Find) το 2011 μέχρι σήμερα, η εταιρεία καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να αξιοποιήσει όλες τις τεχνολογίες που σχετίζονται με φορητές συσκευές: από το 5G και εξειδικευμένες λύσεις hardware και λογισμικού για την επεξεργασία εικόνας και video, μέχρι νέων, καινοτόμων σχεδιασμών και τεχνολογίες εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης μπαταριών, όπως είναι η κορυφαία SUPERVOOCTM.

Παράλληλα, διαθέτει μία ευρεία γκάμα συσκευών και προϊόντων ΙοΤ (Internet of Everything), προσφέροντας διαφορετικές και ευχάριστες εμπειρίες σε κάθε καταναλωτή οπουδήποτε και οποτεδήποτε.