Σοκάρουν οι φωτογραφίες του διασώστη του ΕΚΑΒ που ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Σαλαμίνα

Newsroom
Σοκάρουν οι φωτογραφίες του διασώστη του ΕΚΑΒ που ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Σαλαμίνα
Ο διασώστης είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άντρα στον οποίο είχε πάει να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Φωτογραφίες που σοκάρουν δημοσίευσε ο διασώστης του ΕΚΑΒ από τη Σαλαμίνα, ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού τον Μάιο από έναν άντρα στον οποίο πήγε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Με ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Facebook ο 42χρονος κάνει λόγο πως ζει από θαύμα καθώς δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι. «Η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου η με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή», καταλήγει στην ανάρτηση του ο Παναγιώτης Φούντας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του

Ο άλλος πάει για ποτό και δεν γυρνάει ποτέ στην οικογένεια του.
Κάταγμα κρανίου στο πλάι του κεφαλιού, θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, κυρίως στη δεξιά πλευρά και ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα.
Και έτσι απλά εφυγεεεεε.
Εγώ πήγα για βάρδια να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο και από θαύμα ζούμε από θαύμα δεν έχω τις αναλογες κακώσεις.Μας χρέωσε με πολλαπλά κατάγματα με ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΊΟ με σπασμένα δόντια και αμέτρητο πόνο στην ψυχή.Δηλαδη ευτυχώς μετά τόσο ξύλο στο κεφάλι ευτυχώς δεν μας άφησε εγκεφάλικα νεκρούς.
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!!
Αλλιώς μετά από λίγο καιρό όλα ξεχνιούνται!!!!
Συγνώμη για τις φωτό απλά για να μην ξεχνιόμαστε!!!
ΥΓ: η γραμμή μεταξύ του είμαι όρθιος ζωντανός και του έχασα τη ζωή μου η με έχει άφησε εγκεφάλικα νεκρο ειναι πολύ λεπτή .αυτό μην το ξεχάσει κανεις ΠΟΤΕ

Διασώστης ΕΚΑΒ

Το χρονικό της υπόθεσης

Στις 15 Μαΐου κλήθηκε ασθενοφόρο για να παραλάβει κάποιον που είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και κατά τη διάρκεια παροχής πρώτων βοηθειών από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, κάποιος από τους παρευρισκόμενους τους επιτέθηκε σπάζοντάς του τα χέρια. Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός διασώστη, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Αττικόν και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.