Σοκαριστικό τροχαίο στο Χαλάνδρι με νεκρό 18χρονο οδηγό: Έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε δέντρο (vid)

Newsroom
Σοκαριστικό τροχαίο στο Χαλάνδρι με νεκρό 18χρονο οδηγό: Έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε δέντρο (vid)
Η Τροχαία ενημερώθηκε για σοβαρό περιστατικό, καθώς δύο οχήματα κινούνταν στην κάθοδο προς Λ. Κηφισίας. Το αυτοκίνητο που βρισκόταν στη δεξιά μεριά έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Ένας νεαρός έχασε την ζωή του σε τροχαίο στο Χαλάνδρι. Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (28/6) στο Χαλάνδρι, όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται στο φως, το τροχαίο-σοκ σημειώθηκε επί της οδού Παπανικολή στη στροφή προς το κέντρο του Χαλανδρίου. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος, της αστυνομίας καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο 18χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, αλλά και το δέντρο να ξεριζωθεί.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής:

Στο άλλο ΙΧ, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο Open, βρίσκονταν οι φίλοι του, που σοκαρισμένοι βγήκαν από το όχημά τους, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα, καθώς το παιδί είχε εγκλωβιστεί.