Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η απάντησή της για το αν φορούσε εσώρουχο στα Mad Video Music Awards

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η απάντησή της για το αν φορούσε εσώρουχο στα Mad Video Music Awards

«Είσαι λίγο αγενής, δεν θέλω να σε πληγώσω», είπε στον δημοσιογράφο που τη ρώτησε: «Εσώρουχο φοράς;» - Δείτε το σχετικό βίντεο από το κόκκινο χαλί των Mad Video Music Awards 2022

nausika
Τα ευτράπελα από τα χθεσινά Mad Video Music Awards δεν έλειπαν, αφού οι κάμερες απαθανάτισαν πολλές άβολες στιγμές. Μία από αυτές, ήταν και η ερώτηση που έκανε ένας δημοσιογράφος στη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor έδωσε το «παρών» και βρέθηκε στη σκηνή για να απονέμει το βραβείο για το Καλύτερο Λαϊκό τραγούδι μαζί με τον dj, Αντώνη Δημητριάδη, στον Πέτρο Ιακωβίδη.

Πριν από αυτό η ίδια βρέθηκε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης, όπου φωτογραφήθηκε και στη συνέχεια πέρασε από το κομμάτι των δηλώσεων, οπως όλοι. Τότε, ένας δημοσιογράφος τη ρώτησε αν φορά εσώρουχο με την ίδια να έρχεται σε αμηχανία. Ωστόσο, του απάντησε με τον δικό της τρόπο. «Κοίταξε να δεις. Είσαι λίγο αγενής, δεν θέλω να σε πληγώσω», του είπε χαρακτηριστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Στη συνέχεια ακολούθησε και η ερώτηση: «Τι είπε ο σύντροφός σου γι’ αυτή σου την καυτή εμφάνιση;», με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να αναφέρει ότι ο Κώστας Πηλαδάκης αναρωτήθηκε αν η ίδια νιώθει άνετα με την εμφάνισή της και αν είναι λίγο επικίνδυνο. 

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ckx9vbgpllvl)


Αργότερα και μετά το τέλος της βραδιάς, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ανέβασε ένα story στο Instagram. Στο συγκεκριμένο βίντεο ακούγεται να λέει:
«Δεν λέω, παράπονο δεν έχω. Πολύ γεμάτη μέρα σήμερα. Λίγο άβολο το φόρεμα που είχα, αλλά .. ναι. Τι κάνω ρε παιδιά. Το παρήγγειλα. Δεν είχα κάνει fitting. Μου βγήκε λίγο μικρό».

Δείτε το βίντεο

Ναυσικά



Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικές εικόνες από τη διάσωση αθλήτριας καλλιτεχνικής κολύμβησης που λιποθύμησε μέσα στο νερό

Σε προστατευόμενο περιβάλλον η 51χρονη που την έκλεισε η μητέρα της για 42 χρόνια στο σπίτι στη Λάρισα

Δείτε πώς αντέδρασαν Ουκρανοί πολίτες στο μετρό μόλις είδαν τραυματισμένους στρατιώτες

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης