Συγκλονιστικές στιγμές μετά την εκτέλεση του πρατηριούχου στον Γέρακα: Λύγισε ο πατέρας του (vid)

Newsroom
Συγκλονιστικές στιγμές μετά την εκτέλεση του πρατηριούχου στον Γέρακα: Λύγισε ο πατέρας του (vid)
Πάνω από 20 σφαίρες βρέθηκαν στο σημείο που εκτελέστηκε ο πρατηριούχος, με τον πατέρα του να μην μπορεί να αντέξει την τραγική εξέλιξη.

Σκηνές που παραπέμπουν σε τραγωδία εκτυλίχθηκαν στο βενζινάδικο του Γέρακα, όπου εκτελέστηκε από αγνώστους ο ιδιοκτήτης του.

Σύμφωνα με το irafina.gr, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων έφτασε με το όχημα του, μία BMW αλεξίσφαιρη και την ώρα που πάρκαρε μπροστά από το κατάστημα και βγήκε έξω από το όχημα ένα άλλο αυτοκίνητο λευκό στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα τον πλησίασε και τον “γάζωσαν” κυριολεκτικά.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως έπεσαν περίπου 20 σφαίρες! Μάλιστα οι ταμπέλες και η τζαμαρία από το γειτονικό κατάστημα γέμισαν με τρύπες!

Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κάποιο άλλο άτομο στο σημείο. Οι άγνωστοι δράστες στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε τις συγκλονιστικές στιγμές που ακολούθησαν, με τον πατέρα του να αδυνατεί να πιστέψει την τραγική εξέλιξη, βλέποντας τον πρατηριούχο νεκρό και σκεπασμένο με ένα σεντόνι.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε ένα καμένο βαν στην περιοχή της Παλλήνης και η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.