Casa Assisi: Το ιδανικό καταφύγιο για ονειρεμένες διακοπές στην Κεφαλονιά

Newsroom
Casa Assisi: Το ιδανικό καταφύγιο για ονειρεμένες διακοπές στην Κεφαλονιά
Ολοκαίνουργια, προσεγμένη, με μίνιμαλ διακόσμηση και απεριόριστη θέα στο γαλάζιο του Ιονίου, αυτή η βίλα φτιάχτηκε για να κάνει τη διαμονή σας στην Κεφαλονιά όσο το δυνατόν πιο ιδανική.

Οι διακοπές στην Κεφαλονιά είναι μια αξέχαστη εμπειρία και η διαμονή σε μια εντυπωσιακή βίλα μπορεί να την κάνει ακόμα πιο αξέχαστη. Εάν ψάχνετε για ένα πολυτελές σπίτι, εξοπλισμένο με κάθε άνεση, καλόγουστα επιπλωμένο, φροντισμένο ως την τελευταία του λεπτομέρεια και με απεριόριστη θέα στη θάλασσα, τότε το Casa Assisi αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια απόδραση στο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου.

sfwsfs

Στις Πλατιές, ένα από τα μικρά χωριά της Κεφαλονιάς, το Casa Assisi σάς περιμένει να σας φιλοξενήσει σε ένα περιβάλλον απόλυτης χαλάρωσης και ιδιωτικότητας, εκεί όπου το γαλάζιο του Ιονίου σμίγει με το πράσινο της φύσης. Φτιαγμένη κυρίως από τοπική πέτρα που δένει αρμονικά με το φυσικό τοπίο της περιοχής και σχεδιασμένη με μινιμαλιστική αισθητική, αυτή η υπέροχη βίλα αποπνέει γαλήνη και αρμονία σε κάθε της χώρο.

Ο συνδυασμός χαλαρωτικής ατμόσφαιρας, μοντέρνας διακόσμησης, διακριτικής πολυτέλειας και σύγχρονων ανέσεων θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς.

Η βίλα αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με 2 καναπέδες-κρεβάτια, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με king size κρεβάτι και το δικό του μπάνιο και άλλο ένα ανεξάρτητο μπάνιο. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως 4 άτομα και είναι ιδανική για παρέες και οικογένειες.

Στον εξωτερικό χώρο τις εντυπώσεις κερδίζει η πισίνα υπερχείλισης (32 τ.μ.) που περιλαμβάνει και τζακούζι. Εδώ θα απολαύσετε ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης με πανοραμική θέα στον κόλπο της Λειβαθούς και το Ιόνιο Πέλαγος.

fdf

Οι παροχές της βίλας περιλαμβάνουν κλιματισμό, Smart TV με Netflix, δωρεάν WiFi, BBQ και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Σημειώστε ότι τους μήνες Απρίλιο, Μάιο, Οκτώβριο και Νοέμβριο, η πισίνα μπορεί να θερμανθεί κατόπιν αιτήματος.

Όσο κοντά στο κέντρο του νησιού χρειάζεται για να νιώθετε ασφάλεια κι όσο μακριά πρέπει για να δραπετεύσετε από την καθημερινότητά σας, το Casa Assisi σάς προσκαλεί να αφεθείτε και να απολαύσετε τα καλύτερα που έχει να προσφέρει η Κεφαλονιά.

dgdg

Σε κοντινή απόσταση από το Casa Assisi (μόλις 3 λεπτά με το αυτοκίνητο) θα βρείτε τη διάσημη παραλία της Κορώνης με το θεραπευτικό άργιλο, ενώ 15 λεπτά μακριά βρίσκεται το ψαροχώρι Κατελειός. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε και την παρθένα παραλία Λεύκα.

dgdg

Το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου έχει παραλίες απίστευτης ομορφιάς, έντονες εναλλαγές τοπίου, παραδοσιακούς οικισμούς και λιμάνια που μοιάζουν με πίνακα ζωγραφικής. Από το Αργοστόλι, το Φισκάρδο, την Άσσο και τη διάσημη παραλία του Μύρτου μέχρι το Ληξούρι και τους θησαυρούς της χερσονήσου της Παλικής, η Κεφαλονιά κρύβει ομορφιές σε κάθε γωνιά της - και το Casa Assisi αποτελεί ιδανικό ορμητήριο για να τις ανακαλύψετε.

dghfg

Ό,τι κι αν αναζητάτε στις διακοπές σας, το σίγουρο είναι ότι θα θέλετε να επιστρέψετε σύντομα!

Πληροφορίες

Πλατιές, Κεφαλονιά

Τηλ. 6977748434

[email protected]

www.casaassisi.gr

Facebook

Instagram