«Άμα πάρει την τρέλα του πατέρα του και τους «καθαρίσει» όλους το παιδί, θα φταίει;»: «Ανάβει» βεντέτα στο Ρέθυμνο (vids)

Newsroom
«Άμα πάρει την τρέλα του πατέρα του και τους «καθαρίσει» όλους το παιδί, θα φταίει;»: «Ανάβει» βεντέτα στο Ρέθυμνο (vids)
Για τη δολοφονία του 22χρονου στον Μυλοπόταμο από τον 44χρονο.

Η δολοφονία του 22χρονου στον Μυλοπόταμο της Κρήτης έχει φέρει στην επιφάνεια, μεταξύ άλλων, και φόβους για τη «γέννηση» βεντέτας. Στο Mega και το Live News μίλησαν οι γυναίκα, η μητέρα και η αδερφή του θύματος, με την πρώτη να λέει: «Άμα μεγαλώσει (το παιδί) και πάρει την τρέλα του πατέρα του και πάει και τους “καθαρίσει” όλους, το παιδί θα φταίει; Αυτό θα συνεχίζεται; Θα φοβόμαστε μην κυκλοφορούμε στο Ρέθυμνο;».

Η Στέλλα Δερμιτζάκη συνέχισε λέγοντας: «Τι άλλο θέλουν; Ευχαριστήθηκαν τώρα που “πήραν” τον άντρα μου; Τον γυρίζουν πίσω; Αυτός και μέσα στη φυλακή να είναι θα τα χαρεί τα παιδιά του. Εμένα τι θα κάνει; Δεν ξέρουμε για ποιον λόγο έγινε, θέλουμε να βγει ο δράστης και να πει γιατί το έκανε. Δεν τον ήθελαν να είναι ευτυχισμένος. Ήθελαν να είναι μόνος του, έρημος και να τον κάνουν ό,τι θέλουν».

Η Στέλλα μάλιστα αρνείται ότι ο άντρας της μίλησε άσχημα για τον νεκρό πατέρα του 44χρονου φονιά του: «Δεν υπάρχει περίπτωση να είπε κάτι τέτοιο. Γιατί ο πατέρας του φονιά, είχε πει να μας βαφτίσει το παιδί. Του την είχαν στημένη. Αν δεν το έκαναν την Κυριακή, θα το έκαναν άλλη φορά. Είχαν ξανακάνει απόπειρα. Ο αδερφός του φονιά, πήγε να χτυπήσει εμένα».

Δίπλα στην Στέλλα και το μωρό, στέκεται η μητέρα του αδικοχαμένου Κωστή: «Εύχομαι να είμαι η τελευταία μάνα που το περνά αυτό. Άδικα. Δε θέλω εκδίκηση για το παιδί μου αν και το έχασα. Δεν ξαναγυρίζει πίσω. Λογομάχησαν με τον αδερφό του (φονιά), είπαν κάποια λόγια, είπαν συγγνώμη και μετά γύρισε ο αδερφός του και τον πυροβόλησε. Βρήκα το παιδί μου κάτω στην αυλή, ούρλιαζα, το είδα ότι ήταν νεκρό αλλά δεν μου το έλεγαν. Το είχα καταλάβει».

Στο MEGA μίλησε και η αδερφή του 22χρονου: «Την ημέρα του φονικού είχε μνημόσυνο ο πατέρας του δολοφόνου», είπε η Λουκία: «Εκείνη τη μέρα παρευρεθήκαμε όλοι στο μνημόσυνο. Φύγαμε ήσυχα και ωραία και πήγαμε στο σπίτι μου να κάτσουμε. Εκείνη τη μέρα χάθηκαν όλα. Έχασα τον αδερφό μου, τι να πω; Θα τον φέρει κανείς πίσω; Δεν τον φέρνει.

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί το έκανε, δεν είχαμε κάτι. Λογόφεραν έξω από το σπίτι μου, είπαν υβριστικά σχόλια, όχι όμως για νεκρούς. Αυτό που ήθελαν να κάνουν, το πέτυχαν».