Μετά τα γκαζάκια, ο Πορτοσάλτε ζήτησε συγγνώμη από τον Κοτζιά για το «Τρελές σφαίρες Νο 3!» (vid)

Newsroom
Μετά τα γκαζάκια, ο Πορτοσάλτε ζήτησε συγγνώμη από τον Κοτζιά για το «Τρελές σφαίρες Νο 3!» (vid)
Τέσσερα χρόνια μετά, ο Άρης Πορτοσάλτε ζήτησε συγγνώμη από τον Νίκο Κοτζιά για την διακωμώδηση των απειλών με σφαίρες που είχε δεχθεί.

Πίσω στο 2018, όταν Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία προετοίμαζαν το έδαφος για την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών, οι αντιδράσεις στο εσωτερικών της χώρας ήταν μεγάλες. Κάποιες μάλιστα είχαν ξεφύγει από τα όρια και σε μία από αυτές, αποδέκτης ήταν ο τότε Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.

Όπως είχε γίνει γνωστό τότε, του είχαν σταλεί σφαίρες που στόχο είχαν τον εκφοβισμό του, προκειμένου να μην προχωρήσει η συμφωνία των γειτονικών χωρών.

Τότε λοιπόν, όταν είχε γίνει γνωστή η σχετική είδηση, ο Άρης Πορτοσάλτε την είχε διακωμωδήσει γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Τρελές σφαίρες Νο 3! Ξεκαρδιστική κωμωδία».

Χθες που το σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε έγινε στόχος επίθεσης με γκαζάκια, ο Νίκος Κοτζιάς έκανε μία ανάρτηση, στην οποία καταδικάζει την κίνηση αυτή και αναφέροντας…

«Καταδικάζω τα γκαζάκια στο σπίτι Άρη Πορτοσάλτε. Περιμένω, όμως, να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη που κορόιδευε 1000 απειλητικές επιστολές και εκατοντάδες τηλεφωνήματα, δεκάδες σφαίρες και αντιεροπορικά, σακούλες με αίμα:”των δικών σου”. Βέβαια, εγώ δεν με έβλεπα ως θύμα, αφού απλά έκανα το καθήκον μου».

Την Τετάρτη το πρωί, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» και σχολιάζοντας την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του, αναγνώρισε το λάθος που είχε κάνει τότε, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από τον πρώην Υπουργό.