Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισε λεωφορείο με κόσμο, σε «λίμνη» μετατράπηκε υπόγεια σήραγγα της Περιφερειακής (vids)

Newsroom
Θεσσαλονίκη: Πλημμύρισε λεωφορείο με κόσμο, σε «λίμνη» μετατράπηκε υπόγεια σήραγγα της Περιφερειακής (vids)
Η κακοκαιρία Genesis προκάλεσε πολλά προβλήματα στην Θεσσαλονίκη.

Ισχυρό μπουρίνι στη Θεσσαλονίκη, πλήττοντας το σύνολο του πολεοδομικού συγκροτήματος, με κύρια χαρακτηριστικά την έντονη βροχόπτωση που συνοδευόταν από βροντές και κεραυνούς, αλλά και δυνατές ριπές ανέμων και χαλαζόπτωση.

Κεντρικοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, κάδοι απορριμμάτων παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά, ενώ σημειώθηκαν μικροσυγκρούσεις με υλικές μόνο ζημιές.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήσεις για κοπές δέντρων και αντλήσεις υδάτων από περιοχές των Αμπελοκήπων, Κορδελιού, Μενεμένης και περιοχές των δήμων Πυλαίας-Χορτιάτη και Λαγκαδά.

Πλημμύρισε από τα νερά λεωφορείο με κόσμο

Η δυνατή βροχή προκάλεσε προβλήματα και στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από λεωφορείο στην οδό Μοναστηρίου, το οποίο πλημμύρισε, ενώ ήταν μέσα οι επιβάτες.

Το βίντεο αναρτήθηκε στην σελίδα Forecast Weather Greece:

Σε «λίμνη» μετατράπηκε υπόγεια σήραγγα της Περιφερειακής

Το νερό κάλυψε τα αυτοκίνητα σε υπόγεια σήραγγα της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Ηλιούπολης, μετά την έντονη βροχόπτωση το απόγευμα της Τρίτης.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έστειλε ο Θανάσης Ταβλαράκης στο Thestival.gr τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε …βάρκες προκειμένου να διασχίσουν το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου.

Στο σημείο προκλήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα.