Η απάντηση του Μητσιά για την δήλωση με τους ομοφυλόφιλους: «Ήταν διαφορετικό το νόημα»

Newsroom
Η απάντηση του Μητσιά για την δήλωση με τους ομοφυλόφιλους: «Ήταν διαφορετικό το νόημα»
Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, ο Μανώλης Μητσιάς επιχείρησε να εξηγήσει τι είχε συμβεί.

Από χθες έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος με μία δήλωση που έκανε ο Μανώλης Μητσιάς σχετικά με τους ομοφυλόφιλους.

Ο γνωστός τραγουδιστής φέρεται να είχε δηλώσει πως δεν είχε πρόβλημα με τους gay, αρκεί να μην προκαλούν. Κάτι ωστόσο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Έτσι, έκανε ανάρτηση στην οποία επιχείρησε να εξηγήσει τι είχε συμβεί…

Η απάντηση του Μανώλη Μητσιά

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω δύο πράγματα. Είναι εξαιρετικά άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου και να διατυπώνονται ως επικεφαλίδες φράσεις των οποίων τονίζεται διαφορετικά το νόημα.

Όποιος διαβάσει με προσοχή τη συνέντευξη που έδωσα θα βρει και το απόσπασμα που δηλώνω, πως κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να προκαλεί.

Μιλώντας γι αυτό, θέλω να διευκρινίσω ότι η έννοια της πρόκλησης όπως την διατυπώνω, είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο γενικότερα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να προκαλεί ούτε ο πλούσιος, ούτε ο διάσημος, ούτε ο άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του ελεύθερος και με τον τρόπο που αυτός ορίζει.

Θεωρώ ότι η διακριτικότητα που έχω πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο βίο μου, αποδεικνύει το ποιος είμαι και λυπάμαι όταν δημιουργούνται εντυπώσεις για μένα που δεν ισχύουν»