Δολοφονία Άλκη: Η έκθεση του DNA «καίει» τους κατηγορούμενους, «βρέθηκε αίμα του ακόμα και στα πατάκια των αυτοκινήτων» (vid)

Newsroom
Δολοφονία Άλκη: Η έκθεση του DNA «καίει» τους κατηγορούμενους, «βρέθηκε αίμα του ακόμα και στα πατάκια των αυτοκινήτων» (vid)
Η νέα πραγματογνωμοσύνη που ενσωματώθηκε στη δικογραφία καταδεικνύει ότι το αίμα του Άλκη εντοπίστηκε και στα πατάκια των αυτοκινήτων.

H έκθεση DNA του οπαδού του Άρη, Άλκη Καμπανού, ο οποίος έπεσε θύμα πρωτοφανούς οπαδικής βίας, τον Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη, «καίει» τους κατηγορούμενους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η έκθεση είναι αποκαλυπτική. Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό για το φονικό χρησιμοποιήθηκε ένα μαχαίρι τύπου καραμπίτ.

Ο ένας από τους δράστες φέρεται να μαχαίρωσε και οι υπόλοιποι χτυπούσαν με κράνη που κρατούσαν με κλωτσιές και μπουνιές. Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος «Στο μαχαίρι τύπου καραμπίτ ταυτοποιήθηκε το γενετικό υλικό 22χρονου, ο οποίος καθόταν στο πρώτο αυτοκίνητο. Επίσης, ταυτοποιήθηκε ο DNA 23χρονου που καθόταν στο δεύτερο αυτοκίνητο και 20χρονου που καθόταν στο τρίτο αυτοκίνητο.

Η νέα πραγματογνωμοσύνη που ενσωματώθηκε στη δικογραφία ωστόσο καταδεικνύει ότι το αίμα του Άλκη εντοπίστηκε και στα πατάκια των αυτοκινήτων στις θέσεις, όπου κάθονταν οι οκτώ από τους δώδεκα φερόμενους δράστες.

Αυτό σημαίνει ότι αυτά τα οκτώ άτομα βρέθηκαν μέσα στη συμπλοκή και πάτησαν πάνω στο αίμα που έχυσε το 19χρονο αγόρι. Συνεπώς όλοι και οι οκτώ μπορεί να είναι εξίσου υπεύθυνοι για τον θάνατο του. Μπορεί να ήταν πολύ κοντά στη συμπλοκή, να τον μαχαίρωσαν επίσης, να τον κλώτσησαν κλπ. Κανείς δεν αποκλείει βέβαια και την συμμετοχή των υπολοίπων τεσσάρων ατόμων που διώκονται».