TikToker έγινε viral όταν μοιράστηκε τους λόγους που δεν θέλει να κάνει παιδιά (vid)

Newsroom
TikToker έγινε viral όταν μοιράστηκε τους λόγους που δεν θέλει να κάνει παιδιά (vid)
Μια γυναίκα αποκάλυψε τους λόγους που δεν θέλει παιδιά και βρήκε αρκετούς συμπαραστάτες.

Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ως βασικό στόχο κατά την διάρκεια της ζωής τους να δημιουργήσουν οικογένεια. Ωστόσο, υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, όπως για παράδειγμα συμβαίνει με μια TikToker, η οποία έχει γίνει viral εξηγώντας τους λόγους που δεν θέλει να κάνει παιδιά.

Οι λόγοι της Maz είναι ειλικρινείς και το σημαντικότερο είναι ότι δεν προκαλούν έκπληξη. Ένας από αυτούς είναι οι σωματικό αλλά και το συναισθηματικό κόστος που προκαλεί η εγκυμοσύνη και ο τοκετός. Φυσικά, ο κύριος λόγος είναι ότι δεν θέλει κανένα ον στην κορυφή της λίστας της.

@m.a.r.i.aaaaaaaa I like kids, I just don’t want my own #childfree #aunty #nokidsforme ♬ Elevator Music - Bohoman

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της πήραν... φωτιά και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συμπλήρωσαν κι άλλους λόγους, στηρίζοντας την επιλογή του να μην θέλει κάποιος παιδιά. «Ξέχασες την καριέρα», έγραψε κάποια και συμπλήρωσε: «Αν γίνουμε μαμάδες, τότε η επαγγελματική μας εξέλιξη είτε θα διακοπεί, είτε θα σταματήσει εντελώς ή θα πρέπει να κάνουμε λιγότερο αγχωτικές εργασίες».

Είναι όμως όλα αυτά υπερβολικές γενικεύσεις; Ένας χρήστης έδωσε την απάντηση λέγοντας ότι «αυτή δεν είναι καλή νοοτροπία υπάρχουν πολλές μητέρες που συνέχισαν την καριέρα τους και πέτυχαν ενώ έκαναν παιδί». Τα σχόλια στο βίντεο της Maz αποδεικνύουν ότι οι λόγοι που θέλει κάποιος να αποκτήσει ή να μην αποκτήσει παιδιά είναι βαθιά προσωπικοί. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν επιχειρήματα.