RIDER, το item που θα δώσει άνεση και στυλ στο καλοκαίρι σου

Newsroom
RIDER, το item που θα δώσει άνεση και στυλ στο καλοκαίρι σου
Το καλοκαίρι θέλει δράση, χρώμα και άνεση. Γι' αυτό χρειάζεσαι παρέα τη RIDER.

Το καλοκαίρι συνηθίζεται να περνάμε πολλές ώρες στο... πόδι. Από τη μία το μπάνιο και οι βόλτες στις παραλίες, τα σπορ, οι ρακέτες. Από την άλλη, το περπάτημα στα στενά της πόλης και τα ξενύχτια μέχρι το πρωί.

Γι' αυτό και χρειάζεσαι κάτι που θα σε ξεκουράζει και θα σου προσφέρει άνεση, αλλά και στυλ, όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κάτι που θα σου φτιάχνει τη διάθεση, θα σε ταξιδεύει μέχρι τη... Βραζιλία και θα σε γεμίζει με ενέργεια και δράση.

Pantoflesrider

Κι εδώ ακριβώς έρχεται η Rider, με ακόμα μια συλλογή που ανατρέπει τα δεδομένα στην ανδρική σαγιονάρα. Η νέα συλλογή για το καλοκαίρι 2022 ξεπερνάει κάθε προσδοκία και προσφέρει όλα όσα θέλει κανείς από το υπόδημα που τον συντροφεύει στις περισσότερες στιγμές της εποχής.

rider

Η καινούρια collection έχει σχεδιαστεί για τον σύγχρονο άνδρα και ξεχωρίζει για την άνεση και την ποιότητα, ενώ συνδυάζει την κομψότητα με το στυλ. Τα χρώματα της συλλογής άπειρα, από πολύχρωμα μέχρι πιο κλασικά, για να βρει ο καθένας αυτό που τού ταιριάζει.

riderrider

Tα prints με τα γεωμετρικά σχέδια, οι μοντέρνες διχρωμίες, αλλά και τα πάντα επίκαιρα λιτά μονόχρωμα σχέδιά της, αποτελούν το βασικό item στην αντρική γκαρνταρόμπα και το απαραίτητο αξεσουάρ των διακοπών.

Βe a LifeAholic, ζήσε έντονα, φόρεσε RIDER.

riderimage

Για περισσότερες πληροφορίες www.adamsshoes.gr
Τηλέφωνα:
Θεσσαλονίκη 2310 682222
Αθήνα 2109024435
Κύπρος 357-22-346151

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί