Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον: Πώς και γιατί είχαν χωρίσει - Το... φορτωμένο πρόγραμμα και η «αντροχωρίστρα» Τζολί

Μπραντ Πιτ - Τζένιφερ Άνιστον: Πώς και γιατί είχαν χωρίσει - Το... φορτωμένο πρόγραμμα και η «αντροχωρίστρα» Τζολί

Η εξομολόγηση για την «έλξη που ένιωθε για την Αντζελίνα Τζολί», ο ρόλος στο «Mr & Mrs Smith», που τους απομάκρυνε και η... οικειότητα που δεν απέκτησαν ποτέ μεταξύ τους

aniston-pitt
Η εκπομπή της Έλεν ντι Τζένερις «The Ellen DeGeneres Show» έριξε αυλαία, ύστερα από 19 χρόνια.

Κάνοντας ένα flashback στην τηλεοπτική της πορεία μέχρι σήμερα, θυμόμαστε την πρώτη καλεσμένη που «έκανε ποδαρικό» στο πλατό της διάσημης παρουσιάστριας.

Πριν από 19 χρόνια, η Τζένιφερ Άνιστον «άνοιξε» την πρώτη εκπομπή της Έλεν, ενώ της έφερε μάλιστα κι ένα «συμβολικό δωράκι» στην εκπομπή, ένα χαλάκι καλωσορίσματος. Μέχρι κι εκείνη τη στιγμή, κανείς δεν περίμενε πως η εκπομπή αυτή θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία.

Η Τζένιφερ Άνιστον ήταν τότε, μία από τις πιο πολυσυζητημένες γυναίκες του Χόλιγουντ και η αιτία δεν ήταν άλλη από τη σχέση της με τον Μπραντ Πιτ.


Κλείσιμο
Την περίοδο εκείνη, το ζευγάρι αυτό είχε απασχολήσει την κοινή γνώμη περισσότερο από κάθε άλλον αστέρα του Χόλιγουντ.

Ωστόσο, λίγους μήνες αργότερα τον Ιανουάριο του 2005, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ξαφνιάζοντας τους όλους.

Από την πρώτη κιόλας ημέρα, τα ταμπλόιντ ήθελαν την Αντζελίνα Τζολί να αποτελεί την αιτία του χωρισμού τους, γεγονός που προσπάθησαν να διαψεύσουν και οι δύο.

«Για όσους παρακολουθούν όλα αυτά τα πράγματα, θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε πως ο χωρισμός μας δεν είναι αποτέλεσμα οποιασδήποτε εικασίας, από αυτές που αναφέρουν τα ταμπλόιντ», ανέφερε το ζευγάρι σε κοινή του δήλωση.


Όπως ανέφεραν φίλοι και γνωστοί από το περιβάλλον τους, ο λόγος που η σχέση τους τελείωσε ήταν το φορτωμένο πρόγραμμα που είχαν και οι δύο και δεν τους βοηθούσε στο να «αναπτύξουν την οικειότητα που χρειάζεται ένα ζευγάρι».

Κοντινός φίλος του Μπραντ Πιτ που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είχε δηλώσει τότε, στο People: «Σιγά σιγά έχασαν τον εαυτό τους ως άτομα και παρά τον ωραίο τρόπο ζωής που είχαν και έχοντας όλα όσα μπορεί να ήθελαν, δεν ήταν ευτυχισμένοι. Έχασαν την αίσθηση του εαυτού τους».

Τα δημοσιεύματα, καθώς και οι άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον ισχυρίζονταν τότε, πως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το είχε ο Μπραντ Πιτ και όχι η Τζένιφερ Άνιστον.

Από την άλλη, πολλοί φανς του ζευγαριού, αλλά και μερίδα των media, σχολίαζαν ότι ο Μπραντ Πιτ ήθελε παιδιά και η Άνιστον όχι.


Όταν η επιτυχημένη κωμική σειρά τα «Φιλαράκια», όπου πρωταγωνιστούσε η Άνιστον ως «Ρέιτσελ» έφτασε στο φινάλε της, στοίχισε πολύ στην ηθοποιό. Ήταν πλέον, κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητάς της. Αλλά ούτε και τότε, είχε στο πλευρό της τον γοητευτικό Πιτ, καθώς ήταν πολύ απασχολημένος με τα γυρίσματα της ταινίας «Mr & Mrs Smith».


Η ίδια η Τζένιφερ Άνιστον είχε παραδεχτεί αργότερα, στο Vanity Fair πως ο Μπραντ Πιτ ήθελε να παραμείνει σε αυτόν τον γάμο και να λύσει τα προβλήματά τους, όμως πρώτα ήθελε να ζήσει ένα χρονικό διάστημα μόνος του για «να βρει τον εαυτό του και να καταλάβει ποιος είναι».

Ωστόσο, η ίδια δεν ήταν πρόθυμη για... πειράματα. «Είναι περίπλοκο. Είμαστε δύο άνθρωποι που εξελίσσονται συνεχώς. Υπάρχουν λοιπόν, στιγμές που οι αλλαγές αυτές συγκρούονται. Υπάρχουν τόσα επίπεδα που μπορεί να αναπτυχθεί κανείς. Όταν σταματάς να μεγαλώνεις μαζί με τον άλλο, τότε προκύπτουν προβλήματα», είχε δηλώσει η ηθοποιός.

Όσο κι αν προσπάθησαν όμως, να κρύψουν το γεγονός ότι χωρίζουν λόγω της Αντζελίνα Τζολί, η οποία τότε συμπρωταγωνιστούσε με τον Πιτ στην ταινία «Mr & Mrs Smith», δεν τα κατάφεραν. ΄


Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό τους, η καλή φίλη της Άνιστον και συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά «Τα Φιλαράκια», Κόρτνεϊ Κοξ ανέφερε σε συνέντευξή της πως ο ηθοποιός είχε πληροφορήσει τη φίλη της για την έλξη του από τη Τζολί.

«Δεν νομίζω ότι είχαν ξεκινήσει κάποια σωματική σχέση, ενώ έπαιζαν μαζί, αλλά νομίζω ότι τον έλκυε», είχε πει στο Vanity Fair και συνέχισε: «Υπήρχε μια σχέση κι ήταν ειλικρινής με τη Τζεν σχετικά με αυτό. Τις περισσότερες φορές, όταν οι άνθρωποι έλκονται από άλλους ανθρώπους, δεν το λένε. Τουλάχιστον ήταν ειλικρινής. Ήταν μια έλξη, την οποία για ένα διάστημα, την πολέμησε».

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε και ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί εθεάθησαν σε κοινή τους εμφάνιση σε μία παραλία στην Κένυα, επιβεβαιώνοντας έτσι τη σχέση τους.

Λίγους μήνες αργότερα, έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα, τα διεθνή media ήθελαν τον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον να απουσιάζουν από την 94η τελετή απονομής των Όσκαρ, λόγω... μιας πιθανής επανασύνδεσης.

Όπως ανέφερε το αμερικανικό In Touch, οι δύο σταρ εθεάθησαν μαζί στη γαλλική πρωτεύουσα τον Μάρτιο. Η Τζένιφερ Άνιστον είναι λογικό, να βρισκόταν εκεί, καθώς το απαιτεί το sequel που γυρίζει αυτό το διάστημα για την ταινία του Netflix, «Murder Mystery».

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα δεν περιορίζονται σε μία μόνο κοινή τους εμφάνιση. Το ζευγάρι λέγεται πως «έχει κρυφτεί» στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons Hotel, George V.

Πηγή από τον χώρο του ξενοδοχείου, ανέφερε στο In Style: «Έχουν κρυφτεί εδώ και καιρό στο ρετιρέ του ξενοδοχείου και βγαίνουν μόνο για να δειπνήσουν ή να παρακολουθήσουν κάποιο μάθημα τέχνης. Τις περισσότερες φορές είναι πολύ διακριτικοί. Όταν η Τζεν εργάζεται, ο Μπραντ κάνει τα δικά του».

Πρόσθεσε επίσης, πως το «ζευγάρι» έχει φροντίσει να κάνει πολύμηνη κράτηση στο εν λόγω δωμάτιο, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει το πόσο.

Άλλη πηγή από το περιβάλλον τους, επιβεβαίωσε στο In Touch το ρομαντικό ειδύλλιο. «Δεν πρόκειται για σύμπτωση. Το ζευγάρι ζει ξανά τον έρωτά του, θα μείνουν μήνες σε αυτή τη σουίτα. Και σκεφτείτε ότι κοστίζει 25.000 δολάρια τη βραδιά», ανέφερε, ενώ τόνισε πως και οι δύο προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ για να προστατεύσουν τη σχέση τους.


Επιπλέον, συμπλήρωσε πως δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα, αλλά να προσπαθήσουν για αυτή τη σχέση και να σκεφτούν ώριμα αν μπορούν να είναι ξανά μαζί.

«Προσπαθούν για την αγάπη τους εδώ και καιρό και θα δουν τι θα συμβεί μελλοντικά. Μέχρι στιγμής, τα πάνε πολυ καλά. Είναι μεγαλύτεροι κι ωριμότεροι και η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από ποτέ. Νιώθουν πως αυτό είναι το σωστό, να είναι μαζί», δήλωσε.

Η προϊστορία τους και ο «φλογερός» έρωτας που ένιωθαν ο ένας για τον άλλο, κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, κάνουν αυτό το ενδεχόμενο να μοιάζει πολύ πιθανό.


Ειδήσεις σήμερα:

Οι αποκαλύψεις της Κέλιαν Κόνγουεϊ: Ο Tραμπ φοβάται τη Μελάνια - Οι εκλογές χάθηκαν λόγω του Τζάρεντ

Εντυπωσίασε η πρεμιέρα του «Elvis» στις Κάννες - Δείτε φωτογραφίες με τους λαμπερούς καλεσμένους

Αρπαγή 6χρονου στην Κηφισιά: «Η μητέρα μπορεί να τον επισκεφτεί όποτε θέλει», δηλώνει ο Νορβηγός πατέρας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης