MEDIA

Survivor: Αποχώρηση με κλάματα για τον Κωνσταντίνο - Τέλος ο «έρωτας» για Σπύρο και Βρισηίδα

Survivor
H αποχώρηση έφερε δάκρυα...
Glomex

Survivor - Όλες οι ειδήσεις: Μια ακόμα αποχώρηση, αλληλοκατηγορίες αλλά και έναν έρωτα που... έσβησε, παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης (25/5) οι τηλεθεατές του Survivor.

Σε άσχημη κατάσταση βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας εξήγησε πως δεν θέλει να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο, ενώ ο άλλος υποψήφιος Σπύρος Μαρτίκας συνέχισε να αναρωτιέται αν έκανε σωστά που επιτέθηκε στον Άρη. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε εξηγήσεις από τον φαρμακοποιό, ο οποίος επέμεινε στο θέμα της ηθικής.

Ο Κωνσταντίνος, ήταν η αφορμή για το τέλος της σχέσης

Η… προχθεσινή κόντρα μεταξύ του Άρη και Σπύρου με αφορμή τον Κωνσταντίνο, έφερε και τον τσακωμό μεταξύ του φαρμακοποιού και της Βρισηίδας Ανδριώτου.

Ο Μαρτίκας φάνηκε πως πληγώθηκε από τη στάση της αγαπημένης του και μιλώντας στην κάμερα του Survivor έδειξε πως ο ένας από τους δυο λόγους που τον κρατούσε στο παιχνίδι πλέον δεν υπάρχει.

«Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για λίγο ακόμη για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε. Ήταν ο λόγος που λέγεται Βρισηίδα Ανδριώτου και έτσι απρόβλεπτα και ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως… Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά από καμία Βρισηίδα».

«Το Story τελείωσε» δήλωσε κατηγορηματικά στον Στάθη Σχίζα. Η Βρισηίδα Ανδριώτου από την άλλη έκλαιγε με λυγμούς και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η σχέση τους τελείωσε για τον Κωνσταντίνο.

Νέα κόντρα Σπύρου - Άρη

Οι εντάσεις δεν τελείωσαν εκεί καθώς Σπύρος Μαρτίκας και του Άρης Σοϊλέδης για μία ακόμη φορά «διασταύρωσαν τα ξίφη τους» πριν το αγώνισμα.

Τα λόγια του Σπύρου περί ηθικής ώθησαν τον Άρη να αποκαλύψει πως ο πρώτος θέλησε να δράσει με σχέδιο στον αγώνα ασυλίας.

«Θέλω να αφήνεις να μιλούν για ηθική ανθρώπους που έχουν. Εσύ δεν έχεις ηθική στο Survivor, που λες ότι το παίζεις σωστά. Δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Σε παρακαλώ μην ανοίγεις θέματα ηθικής εσύ. Έχω ένα πάτημα στο χέρι μου. Δεν μπορώ έναν άνθρωπο να μιλά για ηθική, όταν ο Σπύρος Μαρτίκας έλεγε πριν τη δεύτερη ασυλία να τη χάσουμε για να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος και να μη φύγει αυτός. Προφανώς φοβόταν να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τάλα ή τον Στάθη. Αυτό είναι ανήθικο. Δεν θα το δεχόμουν αυτό σε καμία περίπτωση και δεν θα το έλεγα αλλά δεν μπορεί να λέει ότι είμαι ανήθικος».

Ο Σπύρος ξέσπασε με τα λεγόμενά του κι είπε: «Η ομάδα μου επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο; Μόνος μου θα έπαιζα τον αγώνα; Άρη άκουσέ με επειδή φέρεσαι κατάφωρα με απίστευτες ψευτιές, ευχαριστώ τον κόσμο που έχει στηρίξει εδώ και πέντε μήνες την ηθική υπόστασή μου, 9 φορές υποψήφιος. Δεν ανέχομαι κανένα στα 45 μου χρόνια να μου τη σπιλώσει. Έχω αποδείξει στην πραγματική μου ζωή την ηθική μου υπόσταση».

Στους μπλε το έπαθλο επικοινωνίας

Ο αγώνας για την επικοινωνία είχε να κάνει καθαρά με τη μνήμη.

Οι Μπλε αποδείχθηκαν καλύτεροι και νίκησαν τους Κόκκινους με 10-5.

Εκτός από την επικοινωνία κέρδισαν και ατομικές μερίδες φαγητού.

Το δράμα του χωρισμού

Στο συμβούλιο η κόντρα Άρη και Σπύρου συνεχίστηκε.

Παράλληλα, συνεχίστηκε και το σήριαλ του χωρισμού μεταξύ Σπύρου και Βρισηίδας, με το πρώην ζευγαράκι να κατηγορεί ο ένας τον άλλον για το ποιος έσπρωξε ποιον και ποιος συμπεριφέρθηκε χειρότερα στον άλλον.

Η αποχώρηση από το Survivor

Σπύρος Μαρτίκας και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, «φλέρταραν» με την αποχώρηση, λίγο πριν την τελική ευθεία του παιχνιδιού.

Τελικά, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor είναι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, ο παίκτης της μπλε ομάδας δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ έκανε και την πρόβλεψη για τον τελικό νικητή, λέγοντας πως θα ήθελε το φετινό Survivor να είναι γυναικεία υπόθεση, δείχνοντας την προτίμησή του στην Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Σχετικές ειδήσεις