Ραντεβού ανήλικων για ξύλο στην Αγ. Παρασκευή και τραυματισμός με ιατρικό ψαλίδι

Newsroom
Ραντεβού ανήλικων για ξύλο στην Αγ. Παρασκευή και τραυματισμός με ιατρικό ψαλίδι
Δύο ανήλικοι έδωσαν ραντεβού για λύσουν τις διαφορές τους στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και λίγο έλειψε να ξεφύγει η κατάσταση.

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση μεταξύ των εφήβων, διαβάζοντας κανείς τα περιστατικά βίας που έρχονται στην δημοσιότητα σε καθημερινή βάση πλέον.

Το τελευταίο, αυτή την φορά, έλαβε χώρα στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, την Τετάρτη το βράδυ, όπου ένας 14χρονος και ένας 15χρονος έδωσαν ραντεβού μέσω ψηφιακής πλατφόρμας για να λύσουν τις διαφορές τους.

Όταν συναντήθηκαν επί της οδού Αγίου Ιωάννου, ξεκίνησε η συμπλοκή, με τον έναν εκ των δύο, να βγάζει ιατρικό ψαλίδι και να τραυματίζει τον άλλον.

Οι περαστικοί που είδαν το σκηνικό, κάλεσαν την αστυνομία που κατάφερε να εντοπίσει τους δύο εμπλεκόμενους, με το ψαλίδι, μετά από παραδοχή του δράστη, να εντοπίζεται σε κάδο σκουπιδιών.

Οι δυο ανήλικοι μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, μαζί με τους γονείς τους, που αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε μηνύσεις.

Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για κατοχή όπλου σε βάρος του 15χρονου, ενώ λίγη ώρα αργότερα αμφότεροι αφέθηκαν ελεύθεροι.